سلام دوست عزیز,برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Computex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آره حق با شماست, راستش من دقیق پست شما رو نخوندم و برای همین به اشتباه افتادم و فکر کردم اون عینک که خودتون ساختید به نوعی یه ترفند هست که با اون میشه بدون کیت انویدیا, تری دی ویژن رو اجرا کرد ولی بعد از اجرای ویزارد فهمیدم که این یه ترفند نیست و در واقع استفاده از اون عینک دو رنگ یه روش کاملا جدا از روش کیت انویدیا هست که کلا سیستمشون با هم فرق میکنه و توسط خود انویدیا هم ارائه شده.
برای تلوزیون هم من درست توضیح ندادم:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گفته برای تلوزیون, توی تنظیمات بازی رفرش ریت رو روی 60 هرتز قرار بدید, جریان چیه؟!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدمن دیروز عینک رو ساختم, اولش جای رنگ ها رو برعکس زده بودم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید که دیدم ویزارد رو ادامه نداد و بنابراین جاشون رو عوض کردم. برای هر چشم سه تا طلق قرار دادم که تا حدودی رنگها رو فیل*ر میکنه ولی هنوز کامل نیست و تصویر کاملا شفافی نداره. دیشب هم کلی باهاش وررفتم و چند تا بازی رو باهاش اجرا کردم ولی جالبترین چیز همون برنامه ی تست خود انویدیا هست که لوگوی انویدیا از مانیتور میاد بیرون و بعد از اون بازی nfs shift جالب بود که توی بازی یکدفعه کاپوت ماشین کنده شد و حسابی ما رو وادار به واکنش کرد!
برای ساخت عینک هم از این موادی که توی کارتون کارت گرافیک قرار داره استفاده کردم!, اسمش رو نمیدونم ولی شبیه به اسفنج هست با این تفاوت که خیلی سفت تر هست.
راستی کسی میدونه کجا از این عینک ها گیر میاد, توی شیراز منظورم هست.
فیلم 3d جالب, از این هایی که یکدفعه جونوری چیزی از مانیتور میاد بیرون اگه دارید لطفا اینجا قرار بدید.(با تشکر!)
راستش من که چیزی نفهمیدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید در کل این رفرش ریت جونور عجیبی هست! برای response time گفتی مدت زمانی که پیکسل ها تغییر رنگ میدن, آیا غیر از این زمانی که تغییر رنگ میدن چیز موثر دیگه ای وجود داره که زمان رو طولانی تر کنه؟ مثلا این دو میلی ثانیه بیشتر بشه؟اگه نیست که باید پیکسل ها بتونن تو یک ثانیه 500 بار تغییر رنگ بدن و به طبع اون مانیتور هم بتونه توی یک ثانیه 500 بار تصویر رو نشون بده!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Stream برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به هر حال, حالا که خیالمون از بابت این که تری دی ویژن روی همه ی مانیتور ها اجرا میشه راحت شد, پیشنهاد میکنم بیخیال این موضوع بشیم و این دو موجود عجیب رو هم به حال خودشون بذاریم و شما رو هم به زحمت نیندازیم, مگر این که وقت آزاد زیاد داشته باشید که یه تاپیک جدید در مورد این موضوع بزنید, که در این صورت ما هم استقبال میکنیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks