درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نیمای عزیزم
انویدیا قبلا هم گفته بود سیستم ابری دشمن اصلی کنسولهاست
چون در این صورت دیگه دلیلی نداره کسی پول برای جعبه کنسول بده
البته اینم بگم این پروسه میلیاردها سال نوری با کشورهای جهان سوم فاصله داره . من هم از خدامه این ویژگی بوجود بیاد ولی خوب ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما نموداری جدید
http://www.pcgameshardware.de/screen...rysis-3-4K.png
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نیازی به توضیح نیست و دوستان دقیقا میدونید هرکدوم از تراشه ها بالا از چه تعداد CUDA CORE بهره میبرن
بنظرتون چرا 780gtx نسبت به تایتان تونسته نتیجه بهتری در 4k بگیره ؟
خوب ما در PC مبحث تخصصی داریم بنام اورکلاک که در کنسول همچین چیزی وجود نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به هر روی فکر میکنم این بحث مختومه باشه
با تشکر
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shinooda برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاملا درسته
XBOX ONE =12CU
PS4 = 18CU
هکرها با دیدن این عکس اعلام کردن سه صوت میتونن این کنسولو هک کنن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه فن خیلی بزرگ هم برای پردازنده در این کنسول در نظر گرفتن . احتمالا این کنسولها جدید در اینده با مشکلات جدی افزایش درجه حرارت روبرو بشن
مگه اینکه برن زیر نیتروژن مایع برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.....................
کنسولهای نسل بعد هنوز هک نشدن
قیمت هر بازی اوریجینال کنسول نسل بعد فکر میکنم بیشتر از 200 الی 300 هزار تومن باشه
اگرم هک بشن که خوب امولاتورش برای پی سی هم ارائه میشه
پس با این تفاسیر جم کردن یه PC HIGH END به صرفه تره

Bookmarks