کاربر شهرسختافزار
با اینکه هنوز مدت زیادی از انتشار نسخه RC یا کاندید انتشار ویرایش 14.4 درایور کاتالیست AMD نگذشته است ، این کمپانی دیروز رسماً نسخه نهایی این ویرایش را به همراه تائیدیه WHQL منتشر نمود که در ادامه میتوانید آنرا از لینکهای مستقیم قرار داده شده دانلود کنید.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جزئیات بیشتر در این زمینه را در شهر سخت افزار دنبال کنید:انتشار نسخه 14.4 WHQL درایور کاتالیست AMD + لینک دانلود
|
|
این درایور مخصوص سری R9 / R7 هست یا به سری HD6000 هم میخوره ؟
کاربر شهرسختافزار
به جز سری HD4000 و سری های قدیمی تر بقیه کارت ها پشتیبانی میشن . البته یک سری بهبود ها و قابلیتهای جدید ویژه سری HD7000 و R9 و R7 هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rezasam1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون دوست عزیز
تو خود سایت AMD دو روش هست برای دانلود یکی انتخاب ویندوز و ساختار 32 یا 64 بیتی که همین نسخه 14.4 رو میاره
یکی هم روش دستی که مدل و سری کارت گرافیک و ویندوز رو دستی انتخاب میکنم 13.12 رو میاره حالا موندم چی به چی هست
کاربر شهرسختافزار
من دیشب تنطیمات رو دستی وارد کردم برای سری HD6000 و 14.4 و 14.14 beta اومد
جایی گفته شده که روی سری 6800 رادئون تاثیر مثبت داره یا نه ؟
من همون 13.12 میبینم بصورت دستی
*MoJtAbA* (29-04-14)
|
|
توضیحات اخبار درایور کامل نبود نه لیست کارت گرافیک ها هست نه توضیحات شرکت سازنده
وقتی خبری میگذارید پشتیبانیشم انجام بدین
لیست پشتیبانیش و توضیحاتش این هست
AMD Catalyst™ 14.4 Windows® Release Notes
کاربر شهرسختافزار
بدون شك بهبود هايي ايجاد ميشه و كارتتون هماهنگي بهتري با بازي ها پيدا ميكنه اما كارت هاي جديد تر بهره بيشتري ميبرن ... براي اينكه اين بروزرساني تاثير گذار باشه بايد بسته هاي بروز رساني بازي ها رو هم دانلود كنيد يعني بروز ترين نسخه ها رو بازي كنيدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rezasam1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
GURU3D تك تك بروز رساني هاي AMD رو تحليل ميكنه ... با يه جستجوي ساده ميتونيد لينكش رو پيدا كنيدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rezasam1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز خودتون دارید میگید خبر (نه مقاله!!) ... قرار نیست که خط به خط توضیحات شرکت سازنده ترجمه بشه. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rezasam1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در خبر صرفاً یه اطلاع رسانی میشه در خصوص عرضه نسخه جدید و توضیحاتی اجمالی و کلی در خصوص تغییرات کلیدی (و اون هم نه همه تغییرات) ، در صورتی که مایل باشید کل تغییرات صورت گرفته در اون نسخه رو ملاحظه کنید ، بایستی به وبسایت شرکت سازنده مراجعه کنید ...
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks