سلام من نرم افزار fraps رو روی کامپیوترم دارم اما این نرم افزار فقط فریم ریت بازی رو نشون میده کسی میدونه اسم این نرم افزاری که توی عکس زیر داره میزان استفاده از کارت گرافیک،رم و سی پی یو سیستم رو نشون میده چیه؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
GPU Shark
GPU Shark 0.9.4 Released | Geeks3D
ali92745 (18-03-15), david-ebi (17-04-15), M3RS4D 50062 (18-03-15), Mehrdad.A 88 (18-03-15)
من نرم افزار GPU Shark رو نصب کردم.و اجراش کردم و بعد وارد بازی شدم.اما هیچگونه اطلاعاتی در حین بازی رو صفحه مانیتور نمیبینم.آیا باید تنظیمات خاصی در این نرم افزار انجام بدم؟
راست میگه منم همین مشکلو دارم لطفا اگه کسی میتونه راهماییمون کنه
خیلی برام مهمه
میخوام باهاش تست بگیرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (12-10-15), nima_hl (12-10-15), soheilstarpc (12-10-15)
داداش خودتم این روشو امتحان کردی؟ چون من هر کاری کردم آخرش تو بازی نمایش داده نشد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان این عکسو ببین! میدونی دقیقا چه برنامه ای استفاده کرده؟
لطفا اگه کسی میدونه راهنماییم کنه بازم ممنون
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
من خودم چند ساله که از after burner استفاده میکنم ولی تاحالا از این قابلیتش استفاده نکردم
در ضمن ورژن مال من 4.1.1 هستش ولی شما اون لینک که دادی از 2.3.1 استفاده میکنه
تو ورژن جدید after burner فکر کنم این قابلیت حذف شده باشه ولی با همون قبلیشم امتحان کردم بازم نشد :|
اگه شما لینک بدی ممنون میشم
خصوصی بزنید بهم تا لینک ویدیوش رو براتون بگذارم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط soheilstarpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
soheilstarpc (12-10-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks