M3RS4D 50062 (22-10-15), RAVYY (22-10-15)
توی چند روز گذشته تماس هایی از همکاران داشتم و چند کارت AMD برای تست پیشم فرستادند . کارتهای AMD HD5000-6000 و سری R که بعد از نصب درایور جدید AMD Catalyst 15.7.1 موقع گیم یا تماشای فیلم . تصویر میرفت . ابتدا شکم به درایور کارت گرافیک نرفت و خازنهای روی یکی از کارتهای 5000 رو عوض کردم با تعجب دیدم مشکل حل نشد . در مرحله بعد با حذف درایور 15.7.1 با برنامه DDU و نصب درایور 14.12 OMEGA مشکل حل شد . این مورد در ویندوز 10 و ویندوز 7 قابل مشاهده است .پس شما هم اگر با مشکل قطع شدن تصویر مواجه شدید و درایوری که نصب کردید 15.7.1 هست . مراحلی که عرض کردم رو انجام بدید تا مشکلتون حل بشه .
M3RS4D 50062 (22-10-15), RAVYY (22-10-15)
|
با تشکر از اطلاع رسانیتون
به نظرم amd تو ورژن جدید کاتلیستهاش رویکرد جدیدی رو پیش گرفته چون تو این دو نسخه ی آخر از این درایورهای ورژن 15 زمانی که به پایان نصب کاتلیست میرسه یک خطا ظاهر میشه که اعلام میکنه نرم افزار app gaming amd روی چیپ شما قایل نصب نیست و چیپ شما رو به عنوان چیپ بهینه شده برای گیم شناسایی نمیکنه که این خطا بیشتر تو کارتهای نسل قبل و در سری جدید کارتهای R تو رنج low end و برخی از کارتهای middle range نمایش داده میشه در صورتی که تو ورژنهای قبلی کاتالیستهای amd که بهترینشم همین نسخه 14.12 امگا هست این خطا وجود نداشت و روی تمام این کارتهایی که عرض کردم این نرم افزار app gaming amd به راحتی نصب میشد .........!!وشایدهم به خاطر همین رویکرد جدید بود که amd تو لیست کاتالیستهاش برخی از کارتهای قدیمی رو که هنوز پر قدرت هستند رو حذف کرده و اعلام کرده که بهتر به این ورژنها جدید ارتقا پیدا نکنند و از همون کاتالیست ورژن 14.12 امگا استفاده کنند.
AMD>INTEL (22-10-15)
متاسفانه شرکت ها با اینکه بازار ایران یکی از پر فروشترین و بزرگ ترین مارکت ها براشون هست . حداقل ساپورت که دانلود نرم افزار و درایور هست را برای کاربران ایرانی مسدود کردند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RAVYY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وسترن- اینتل - سیگیت - AMD و ... رویکرد مناسبی ندارند . NVIDIA هم به تازگی میخواد دانلود درایور رو از طریق اپلیکشن خودش انجام بده که این هم مشکل دیگری برای کاربران ایرانی هست .
ولی این نقص درایور 15.7.1 مشکل دردسر سازیه . حتما هم باید درایور 15.7.1 با DDU حذف بشه تا با نصب درایور 14.12 امگا مشکل حل بشه .
RAVYY (22-10-15)
بله کاملا درسته چون فقط توی این دو نسخه ی جدید از کاتالیستهای amd که با ورژن 15 عرضه شده این مشکل خطایی که عرض کردم وجود داره من خودم این کاتالیست 15 رو روی 5 کارت amd نصب کردم و با کمال تعجب فقط روی یکی از این کارتها که R9 270X بود این خطا نمایش داده نشد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (22-10-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks