سلام همون طوری که از عنوان تاپیک معلومه می خواستم ببینم میشه از رم گرافیک بدیم به رم سیستم (به دلیل سرعت بیشر رم گرافیک)؟
سلام همون طوری که از عنوان تاپیک معلومه می خواستم ببینم میشه از رم گرافیک بدیم به رم سیستم (به دلیل سرعت بیشر رم گرافیک)؟
ripek (01-12-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
همچین کاری امکان پذیر نیست یعنی حداقل من که تا حالا هم چین چیزی نشنیدم اما از GPU کارت گرافیک میشه تا حدی و در برنامه های خاص برای پردازش اطلاعات استفاده کرد چون GPU ها خیلی قوی تر از CPU هستند و کارت های گرافیکی هم وجود داره که کار اصلی شون بیشتر از این که در باره گرافیک باشه در زمینه پردازش داده هاست.
مدیر سابق انجمن
بله
توی لینوکس میتونید از حافظه رم گرافیک به جای حافظه Swap استفاده کنید
کد:http://en.gentoo-wiki.com/wiki/Using_Graphics_Card_Memory_as_Swap
amirpcp30 (01-12-09), Jagvar (01-12-09), Mahdi8063 (01-12-09), mohammad1985 (01-12-09)
میشه کاری کرد که در ویندوز 7 هم بشه؟
منظور شما همون نرم افزار هایی هست که از کودا پشتیبانی می کنند هست یا همه ی نرم افزار ها؟همچین کاری امکان پذیر نیست یعنی حداقل من که تا حالا هم چین چیزی نشنیدم اما از GPU کارت گرافیک میشه تا حدی و در برنامه های خاص برای پردازش اطلاعات استفاده کرد چون GPU ها خیلی قوی تر از CPU هستند و کارت های گرافیکی هم وجود داره که کار اصلی شون بیشتر از این که در باره گرافیک باشه در زمینه پردازش داده هاست.
کاربر شهرسختافزار
بله منظور من نرم افزار های برپایه open GL و یا cuda است که البته هنوز هم استفاده عام ندارند و بیشترین کاربردش توی همان پردازش های گرافیکی ولی با اومدن ویندوز 7 و پشتیبانی اون از DirectX 11 کم کم باید منتظر بود تا در برنامه های معمولی مثل برنامه های تبدیل کدینگ ویدئو و برنامه های دیگه مثل فتوشاپ استفاده بیشتری از قابلیت پردازش موازی GPU بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در باره کارت ها هم منظورم کارتهای مثل تسلا بود که بعضی از مدل هاش حتی خروجی تصویر هم ندارند و توی کامپوتر های بزرگ فقط جهت پردازش سریعتر اطلاعات ازشون استفاده میشه.
amirpcp30 (01-12-09)
هیچ راهی نبست که بشه مثل همون لینوکس در ویندوز هم از رم گرافیک به عنوان رم سیستم استفاده کرد؟
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks