باید کارت گرافیک بگیری که از AMD Eyefinity پشتیبانی کند
AMD Eyefinity - Wikipedia, the free encyclopedia
9 عدد lcd 42 اینچ دارم و میخوام همشونو یکپارچه کنم و بشن یه lcd .... تصاویر هم تقسیم بشه توش . ینی هرکدوم یه قسمت کل تصویرو نشون بدن ...
نکته : برای تالار عروسی میخوام !!!
|
باید کارت گرافیک بگیری که از AMD Eyefinity پشتیبانی کند
AMD Eyefinity - Wikipedia, the free encyclopedia
*MoJtAbA* (30-09-14), enzomartini (30-09-14), hamed 111 (30-09-14), Morteza.m1371 (29-09-14), Rezasam1 (01-10-14), تاج (04-10-14)
lcd هاتون چیه و چه ورودیهائی داره ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط enzomartini برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ما ماکزیمم خروجی که از گرافیک کارتهای ویژه میتونیم بگیریم 6 عدد است که برای 3 یا 4 عدد از آنها (بسته به مدل کارت) نیاز به تبدیل اکتیو dp به hdmi یا dvi خواهید داشت
کارتهای میدرنج و های اند معمولا از 3 خروجی پشتیبانی میکنند که قیمت پائین تری دارند ولی در این حالت نیاز به مادربرد بزرگ خواهید داشت
حدود بودجه را مشخص بفرمائید در مورد راه کار بهتر میتونم راهنمائی کنم
*MoJtAbA* (30-09-14), darvishkhoob (30-09-14), enzomartini (30-09-14), hamed 111 (01-10-14), mehrdad_ab (30-09-14), Rezasam1 (01-10-14), SOHR@B (30-09-14)
سلام مرسی ... منظورتون قابلیت eyefinity بوده ؟ رنج هزینه حداقل باشد . میخوام تلویزنامو طبق خروجی گرافیکم انتخاب کنم ( ترجیحا hdmi چون کم دردسرتره ) ؛ قاعدنا باید مادربردی باشه که بتونه sli یا crossfire رو ساپورت کنه مثلا 6 تا از یک گرافیک و 3 تا از گرافیک دیگه.
سواللی که مطرحه اینه که
1-فقط با کیس و خروجی گرفتن از کارت های گرافیک میشه اینکارو کرد ؟؟؟
2-کارت های گرافیک باید یکسان باشند ؟ مثلا دوتا HD 5870 Eyefinity ؟
3-مادربرد متناظرش چی باشه ؟
------
ممنونم از راهنماییتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط enzomartini در تاریخ 30-09-14 انجام شده است
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط enzomartini برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این تکنولوژی در کارتهای تولیدی amd بنام eyefinity و در کارتهای nvidia بنام 3D Surround Technology یا 3D VISION نامگذاری میشه
1- خیر با دستگاههای اسپلیتر پیشرفته هم میشه اینکار را انجام داد ولی به دلیل محدودیت رزولیشن برای 9 دستگاه کیفیت مانیتورها خوب نخواهد بود ( البته این دستگاهها قیمت چند هزار دلاری دارند )
2- برای راحتی کار خیلی بهتره کارتها از یک نوع باشند
پینوشت : یه پروژکتور خوب بزن روی سقف یک پرده هم بزن روی دیوار خیلی ارزونتر تمام میشه
*MoJtAbA* (30-09-14), enzomartini (30-09-14), hamed 111 (01-10-14), mehrdad_ab (30-09-14), Rezasam1 (01-10-14), تاج (04-10-14)
مرسی دوستم ... میدونم چی میگی ولی از من خواستن به این روش عمل کنم . ( بقول طرف میگه میخوام تک باشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خودم مدل 5870 ati رو مد نظر دارم . که با pci 2.1 16x کار میکنه . مادربرد پیشنهادی شما چیه ؟ پاور هم بنظرم باس 900w باشه .
حالا شما کلا سیستم پیشنهادیتون چیه ؟ بنظرت چقد هزینه میشه ؟
|
سری 5 تا اونجا که میدونم لیمیتیشن تا 6 تا مانیتور داشت حتما قبل از خرید کامل تحقیق کن ( فکر کنم باید سری 6 به بالا بگیری )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط enzomartini برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا من 6 تائی زیاد فروختم ولی تا حالا 9 تائی نبستم
پاور بسته به تعداد گرافیک کارتات داره
اگر با 1 کارت آی فینیتی (6 خروجی ) و 3 خروجی مادربرد کارت حل بشه هم هزینت به شدت کم میشه و هم پاور ضعیف تری نیاز داری ( این سری کارت در حال حاضر در بازار بسیار کم پیدا میشه )
در غیر اینصورت باید به سراغ 2 یا 3 کارت گرافیک بریم
مادربرد پیشنهادم asrock z87 killer است
مشخصات رم و پردازنده بسته به کاری داره که با سیستم میخواهید انجام بدید ( اگر فقط پخش فیلم است یدونه g1820 با 2 گیگ رم هم کفایت میکنه )
*MoJtAbA* (30-09-14), hamed 111 (01-10-14), mehrdad_ab (30-09-14), Rezasam1 (01-10-14)
واسه 9 تایی هم میشه دوتا رو CROSSFIRE کرد و از یکی همه 6تاییشو گرفت و از اون یکی 3تا از 6تای یکی دیگه رو استفاده کرد...
غیر اینه ؟
از نظر تئوری غیر از این نیست ولی در کارهای اینچنینی برخی مواقع مشکلات نانوشته ای پیش میاد که تا بیائید حلش کنید کلی زمان و انرژی از دست میدیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط enzomartini برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (02-10-14), AMD>INTEL (01-10-14), M3RS4D 50062 (01-10-14), Rezasam1 (01-10-14)
مرسی دوستم
والا حتما باید دوتا کارت گرافیک استفاده کرد . و گرافیکی نیست که 6تا بیشتر ساپورت کنه .
بله فقط هدف پخشه فیلمه . ولی full hd .
1-آیا g1820 که celerone میتونه ؟
2-شما خودت کدوم سری AMD EYEFINITY رو پیشنهاد میکنی ؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks