roben (11-09-10)
کاربر شهرسختافزار
با سلام
يك مانيتور كه بشه باهاش در اكثر حالتها فيلم تماشا كرد و كمترين مقدار تاري زاويه ديد رو داشته باشه از نظر دوستاني كه تجربه عملي دارن كدوم است
مثلا خود من sumsung p 22500 رو دارم اما وقتي مانيتور روي ميز كامپيوتر باشه و من بخوام دراز بكشم و فيلم ببينم صفحه تار است
خوب نمونه هاي ديگه اي كه شما امتحان كرديد به نظرتون در اين زمينه چطورند
با تشكر
Comodo Internet Security
roben (11-09-10)
|
|
من 2261 رو پیشنهاد میکنم
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز شما هر مانیتور LCD که بگیرید مشکل تیره شدن زاویه دید رو داره من خودم 2261 دارم ولی وقتی از پایین بهش نگاه کنی مشکل تیرگی رو داره
nothing is as it seems
کاربر شهرسختافزار
سلام
من خودم تست نکردم اما فکر کنم مانیتور تی وی ها این مشکل رو کمتر داشته باشند یا اصلا نداشته باشند مدل هایی مثل M2394A
الان جای دگیه هم مطلبی در باره مانتور های LCD دیدم که از این زوایه دید محدود برای فیلم دیدن به عنوان یک ایراد اساسی نام برده بودند اما تا جایی که من می دونم این ضعف نیست و اتفاقا یکی از موارد امنیتی مانتور چون مانتور های LCD باریک هستند توی محیط های اداری به راحتی از کنار میز یا حتی فردی که جلو میز و پشت مانتور قرار داره با کمی خم شدن می تونه به صفحه نگاه کنه که خوب این امر مطلوب خیلی از کاربری های اداری نیست کلا مانتور وسیله ای که استفاده کنند اصلی باید روبروش بنشینه قرار نیست مثل تی وی در ان واحد به چنیدین نفر سرویس بده برای همین دید از کنار ها رو برای مانیتور محدود می کنند والا یک تلویزیون ال سی دی هم باید همین ایراد رو داشته باشه .
شما بهتر هست از مانیتورهای معمولی LG W2262Tq را انتخاب کنید چون که زاویه دید اون 10 درجه از مانیتورهای دیگر بالاتر هستش.
کاربر شهرسختافزار
درود
من به تازگی LG LED 1940 رو گرفتم واقعا هم برای فیلم عالیه (نسبت به قیمتش) زاویه دیدش هم 176 افقی و 171 عمودی !
اما اکثر ال سی دی هایی که من دیدم برای فیلم از راه دور دیدن جالب نیستند ! (البته من تجربه عملی و محدود خودم رو میگم جسارتا!)
http://www.rayaneh.com/product-12259.aspx
|
|
هر مانیتوری بگیری این مشکل را کمو بیش داره اما یه پیشنهاد کلی دارم
بهترین کار اینه که وقتی میخوای فیلم ببینی مانیتور را هم بزاری رو زمین غیر از این هر مانیتوری بگیری و بخوای دراز بکشی محاله بتونی تصویر روشنی ببینی
انسان مجبور نیست حقایق را بگوید ولی مجبور است چیزی را که می گوید حقیقت داشته باشد
K1LOU (12-09-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks