من طبق گفته بچه ها یه کابل Audio Video تهیه کردم و به کارت گرافیک اتصال دادم و خوب یه تصویر از Desktop اومد بدون نوار Start و Icon ها...خلاصه متوجه شدم که یک دسکتاپ سمت راست دسکتاپم تشکیل شده. مثل عکس زیر البته به صورت عادی نصفه سمت راست پیدا نیست و فقط وقتی از صفحه عکس میگیرم مشخص میشه.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خلاصه این اولین مشکل منه چون اگه بخوام فیلم بزارم مجبورم برنامه Player رو ببرم توی Desktop دوم مثل شکل زیر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و اینکه فلش Mouse هم محدودیت نداره و همینطور از سمت راست مانیتور خارج میشه و برای کارهای سریع مشکل دارم چون مرتب باید دنبال Mouse Pointer بگردم
مشکل دوم که خیلی هم فکرمو مشخص کرده اینه که وقتی فیلم رو اجرا میکنم توی تلوزیون خطای آبی و قرمز و سبز ایجاد مشکل میکنن و به حالت زیر مرتب وسط صفحه تلوزیون حرکت میکنن:
----- ----- ----- ----- ----- -----
البته از صفحه تلوزیون هم با موبایل عکس گرفتم که زیاد خوب در نیومد اما خطای رنگی پیدا هستن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این دوتا مشکل خیلی آزارم میدن.البته موقع دیدن فیلم آنتن رو از تلوزیون خارج کردم و سعی کردم چیزی مانع نمایشش نشه.

Bookmarks