D J V A H I D (31-05-09)
مسعود و وحید عزیز واقعا ممنون از لطف هر دوتاتون.
خیلی کمک کردین...مخصوصا این موقع شب که خیلی ها حوصله ندارن.
من ار اسرع وقت این کابل رو تهیه میکنم و اگه مشکلی بود مزاحمتون میشم
Failure is not an option
D J V A H I D (31-05-09)
من طبق گفته بچه ها یه کابل Audio Video تهیه کردم و به کارت گرافیک اتصال دادم و خوب یه تصویر از Desktop اومد بدون نوار Start و Icon ها...خلاصه متوجه شدم که یک دسکتاپ سمت راست دسکتاپم تشکیل شده. مثل عکس زیر البته به صورت عادی نصفه سمت راست پیدا نیست و فقط وقتی از صفحه عکس میگیرم مشخص میشه.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خلاصه این اولین مشکل منه چون اگه بخوام فیلم بزارم مجبورم برنامه Player رو ببرم توی Desktop دوم مثل شکل زیر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و اینکه فلش Mouse هم محدودیت نداره و همینطور از سمت راست مانیتور خارج میشه و برای کارهای سریع مشکل دارم چون مرتب باید دنبال Mouse Pointer بگردم
مشکل دوم که خیلی هم فکرمو مشخص کرده اینه که وقتی فیلم رو اجرا میکنم توی تلوزیون خطای آبی و قرمز و سبز ایجاد مشکل میکنن و به حالت زیر مرتب وسط صفحه تلوزیون حرکت میکنن:
----- ----- ----- ----- ----- -----
البته از صفحه تلوزیون هم با موبایل عکس گرفتم که زیاد خوب در نیومد اما خطای رنگی پیدا هستن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این دوتا مشکل خیلی آزارم میدن.البته موقع دیدن فیلم آنتن رو از تلوزیون خارج کردم و سعی کردم چیزی مانع نمایشش نشه.
Failure is not an option
|
اگه تلویزیونی که قراره کابل رو بهش وصل کنی فقط ورودی DVD داشته باشه (یعنی FullHD نباشه!) با رزولوشن 800*600 و بالاتر از اون این مشکلات رو داری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی اگر تلویزیون HD داشته باشی هیچ مشکلی تو این زمینه نداری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bahador (31-05-09)
كاتالوگ رو كامل ديدي ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bahador (31-05-09)
نه والا تلوزیونم HD نیستش متاسفانهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه من فقط تنظیمات رو انجام دادم و چیزایی که بلد بودم رو Set Up کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Failure is not an option
بهادر جان ... این خط خطی هایی که روی صفحه تلویزیونتون بوجود اومده عادی نیست ... و نباید به این صورت باشه ... مگه اینکه خروجی گرافیکت که به video وصل کردی مشکل داشته باشه ... و یا تنظیمات رو به درستی انجام نداده باشی ... من که تا حالا به چنین مشکلی بر نخوردم و خودم براحتی از pc به تلویزیون طبقه پایین تصویر میدم ... البته ناگفته نمونه که در هنگام پخش و اتصال به تلویزیون صفحه مانیتور 60 هرتز شده و تصویر در صفحه مانیتور به صورت لرزشی در میاد ... و این در صورتی هست که در تلویزیون تصویر در حد DVD هست ... و من وقتی که به تلویزیون اتصال کردم ... دیگه کامپیوتر رو بی خیال میشم ... حالا باز سعی خودت رو بکن ... کمی باهاش ور برو ... تنظیمات رو تغییر بده ... 100% به نتیجه میرسی ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bahador (01-06-09)
تمام کارایی که به ذهنم میرسید رو انجام دادم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
احتمالا به خاطر همون تلوزیونه.
ممنون از همه به خاطر نظراتشون
Failure is not an option
™Ali (01-06-09)
من با کارت گرافیک 9600GT نتونستم تصویر خوبی از تلویزیون 29 اینچی دریافت کنم. چون تراکم رزولوشن فوق العاده کم بود. به نظرم همون مانیتور رو بچسبی بهتره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bahador (03-06-09)
|
باید یک چهار فیش از s.videoکارت گرافیکت بهtvنصب ودر منوی تنظیمات کارت گرافیکت tvروdetectکنی...خودم هم از همین روش استفاده کردم
خروجی مانیتور و اون یکی خروجیه که سفیده (DVI) مال مانیتور هستن و اون یکی خروجیه (همون زرده) هم TV out هستش که اگه شبیه همون پورت آنتن پشت تلویزیونه میتونی با اتصال یه سیم مثل سیم آنتن تلویزیونتون به پشت کارت گرافیک و اتصالش به تلویزیون،
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks