باید کارت گرافیکت TV out یعنی خروجی تلویزیون داشته باشه... برو پشت کارت گرافیکت ببین پورتی شبیه پورت آنتن تلویزیون هست و ببین چند تاس کنارشون چی نوشته!
سلام به همه دوستان عزیز.
یه سوال از همه داشتم. آیا امکانش هست که کارت گرافیک رو به تلوزیون وصل کرد و فیلمی رو که توی کتمپیوتر مشاهده میکنیم رو توی تلوزیون تماشا کنیم؟ من به وسیله AUX قبلا صدا رو اینکار کردم اما نمیدونم تصویر رو میشه اینجوری کرد؟
چیزی که مهمه اینه که فیلم نمایش داده میشه؟
اطلاعات کارت گرافیک من :
مدل : NVidia Geforce 7300 SE/7200 GS
چیپ : Geforce 7300 SE/7200 GS
حافظه : 512MB
Failure is not an option
|
Bahador (30-05-09)
پشتش 3تا خروجی هست:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Masoud_dj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک خروجی مانیتور
یک خروجی دیگه شبیه مانیتور که رنگ سفید داره و سوراخ های مربعی کوچیک داره
یک خروجی گرد که زرد رنگ هستش
Failure is not an option
خروجی مانیتور و اون یکی خروجیه که سفیده (DVI) مال مانیتور هستن و اون یکی خروجیه (همون زرده) هم TV out هستش که اگه شبیه همون پورت آنتن پشت تلویزیونه میتونی با اتصال یه سیم مثل سیم آنتن تلویزیونتون به پشت کارت گرافیک و اتصالش به تلویزیون، تصویر رو ببری رو تلویزیون... البته بهتره که سیم مانیتور رو قطع کنی از کارت گرافیک تا تداخل نشه... البته ممکنه که هر دوش هم وصل باشه هر دوشون هم کار کنن...!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Bahador برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bahador (30-05-09), Musketeer™ Pro (31-05-09)
دوستان عزیز 2تا عکس گرفتم از فیش های خروجی.
امیدوارم کمک کنه
Failure is not an option
ممنون مسعود عزیز.راهنماییهات همیشه به دردم خورده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Masoud_dj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میخوام این کابل رو بسازم.میشه بهم اطلاع بدی که چیزهایی باید بخرم؟ اسم و نوع فیشها؟
تلوزیون توی سالن هستش و کامپیوتر توی اتاقه
Failure is not an option
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Bahador برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس خروجی ویدئو رو داری ... باید صدا رو هم از کارت صدات بگیری ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه فیش دوسر Audio ... Video لازم داری ... که مشکل کاملا حل میشه ... تنظیماتش هم که توی قسمت گرافیک موجود هست که بسیار هم ساده هست ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bahador (30-05-09), Musketeer™ Pro (31-05-09)
البته ناگفته نمونه که باید یه فیش تبدیل هم واسه اتصال به کارت صدات داشته باشی ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bahador (30-05-09)
ببین بهادر جان ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این همون کابلی که بهت گفتم ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و این هم فیش تبدیل صدا که باید بگیری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دقیقا همینایی که وحید گفته... باید اول فاصله بین تلویزیون و کامپیوترت رو اندازه بگیری بعد بری الکتریکی یه دونه از این کابلا بگیری یه سرش رو وصل کنی به کارت گرافیک همون فیش زرده یه سرشم وصل کنی به اون تبدیله که اون تبدیله رو هم باید بزنی به همون جایی که اسپیکرت رو وصل کردی...
در ضمن سعی کن سیم ها روی هم نیفتن تا تاثیرات میدان مغناطیسیشون باعث تضعیف کیفیت تصویر نشه...
از این سیما باید استفاده کنی من حواسم نبود گفتم سیم آنتن...!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bahador (30-05-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks