ببخشید ندیدم :love:نقل قول:
ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Printable View
ببخشید ندیدم :love:نقل قول:
ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلامنقل قول:
دوست عزیز بنده هم با کلمات "شاید ممکنه اگر" همین مطالبی که شما فرمودید رو عرض کردم
یک پاسخی دادم که دوستمون از خریدی که کرده راضی باشه و از کارت موجود نهایت لذت رو ببره ولی جواب شما این شیرینی رو از دهان این دوستمون پاک کرد
پاسخ بنده هم گمان نکنم از نظر فنی ایراد حادی داشت که شما با گوشتزد کردن این مطلب که تغییر توسط شرکت عظیم amd/ati انجام شده و به عنوان ریفرنس دوم مطرح شده فرمودید
گمان بنده حقیر اینه که زمان جواب دادن یکم باید خودمون رو جای شخص مقابل بگذاریم :give_rose:
دوست خوبم برو حالش را ببر. اصالا به این چیز ها هم فکر نکن.
کارته دیگه!!!!!:1. (5)::11():
نیمای عزیزنقل قول:
من متاسفانه درک نکردم که چرا شما چنین پاسخی دادید. اول اینکه بنده در ارایه پاسخ خودم لحن تندی نداشتم که باعث کدورت شما شده باشه و بخواید پاسخ بدید. ثانیا من ندیدم شیرینی از دهان ایشون پاک شده باشه !! اصلا این حرف معنی نداره که وقتی یه چیز درستی رو به کسی بگی , شیرینی رو هم از دهانش پاک کرده باشی ! حداقل خوبه چیز بدی نگفته ام و تایید کردم که کارت تقلبی نیست و فقط ویرایشش تغییر کرده.
گمان شما رو نمی دانم اما گمان بنده این است که وقتی چیزی را نمی دانیم بهتر است جواب ندهیم , تا اینکه از کلمات شاید و اما و اگر استفاده کنیم و بعد بخواهیم توجیه کنیم. گمان بنده این است که یا یک چیز را درست و کامل و بدون نقص بگوییم یا اصلا نگوییم .
( اگر بحثی باقی مانده یا در پیغام خصوصی یا در پروفایل )
موفق باشی د ..