تصویری که از 5770 در ذهن من بود به شکل زیره :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Printable View
تصویری که از 5770 در ذهن من بود به شکل زیره :
عزیز جان ما دو مدل سیستم خنک کننده داریم ، یکی ریفرنس ( که معمولا مانند یک مکعب میمونه ) که توسط خود ati طراحی و پیشنهاد میشه
و یکی هم مانند کارت شما غیر ریفرنس ، که این کارتها توسط برند سازنده از نظر هیت سینک و فن ( و حتی سرعت هسته و رم ) بهینه شدن و معمولا از مدل مرجع خنکتر ، ساکت تر و قویتر هستند :give_rose:
پس من جیگرتو بخورم با نون اضافه ؛:party:نقل قول:
بهترین خبر سال 88 رو بهم دادی !:1. (5):
داشتم قاطی می کردم !!!:gasp:
این همون خنک کننده مرجعه که تو پست قبلی توضیح دادم :give_rose: مال منم که ساخت سافایره دقیقا همین ریختیهنقل قول:
سلام ..
دوست عزیز
این مدلی که شما تهیه کردید ویرایش دوم یا به اصطلاح Second Edition کارت HD5770 هست.
نکته مهم اینه که این ویرایش Reference هست بر خلاف اون چیزی که نیما جان اشاره کردن.
موفق باشی /.
پس این مدل باید بهتر هم باشه دیگه ... درسته !؟نقل قول:
از نظر کارآیی کاملا یکسانه و تفاوتی نمی کنه. اما از نظر خنک کنندگی تفاوت داره , هم تفاوت مثبت و هم منفی. بطور کلی اگر کیس شما از جریان هوای مناسبی برخوردار باشه خود کارت از از نظر دمایی مناسب تر از ویرایش اولیه هست :)
سلام
همان طوری که Xtreme عزیز اشاره کردن کارت گرافیک شما کاملا اصلیه تفاوت این کارت ها در خنک کننده ی آن هاست که کارت شما سری اول هست (اولین 5770 )
که دراین تایپیک کاملا توضیح داده شده :
-------------
موفق باشید
اصله خیالت راحت
نقل قول:
من که گفتم عزیز دل انگیز #برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]