هيچ راهي نيست اگه كارتهات ATI بودند ميشد يه كاري كرد ولي با توجه به اصول SLI اين كار غير ممكنه شما بهتره 9800 رو رد كنيد بره
سلام
من هر جا خواندم نوشته باید دو کارتی که می خواهن sli باشن حتما باید از یک مدل باشن
حالا این سوال هست که چرا نمیشه دو کارت متفاوت sli بشن؟
من الان گرافیکم zotac gtx465 هست و گرافیک قبلیم هم galaxy 9800gt حالا اینطور که معلومه نمیشه sli کارد
اما من کلا الان 9800 ام بیکاره
می خواستم بدونم راهی نیست اینم یکک جورایی کار کنه حتی اگه فقط 50 درصد قدرت بیشتر بشه
sli تنظیم خاصی داره؟ یا فقط همون رابط باید به کارت زده بشه؟ خب حالا اگه اون رابط رو بزنم چی میشه؟
ممنون میشم جواب بدید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
هيچ راهي نيست اگه كارتهات ATI بودند ميشد يه كاري كرد ولي با توجه به اصول SLI اين كار غير ممكنه شما بهتره 9800 رو رد كنيد بره
خوب اگه کارت ATI هم بود هیچ کاری نمیشد کرد چون باید کارتها از یک نسل بودن مثلا 5850 با 5870
اما در مورد مشکل دوستمان میتونن اون کارت را داخل سیستم بگذارن به عنوان کارت دوم بعدش توی
کنترل پنل NVIDIA توی بخش PhysX بگن که پردازشهای PhysX را فط با 9800gt انجام بده اینجوری توی
بازیهایی که از PhysX استفاده میکنن مثل مافیا 2 و بتمن و .... اون GTX465 سرش خلوت میشه و سرعت
بالاتر میره و نیز افت فریم در صحنه هایی که PhysX شدید هستش کمتر میشه در ضمن میتونید توی درجه
بالاتری از PhysX فریم قابل قبولی داشته باشید
شما میتونید کارت دوم رو روی سیستم سوار کنید و بعضی تنظیمات گرافیکی رو به کارت دوم یعنی 9800 عهده بدین ، مثلاً طوری تنظیم کنید که Physx روی کارت 9800 و پردازش گرافیکیتون روی کارت 465 انجام بشه .
در مورد اینکه چقدر میتونه بازده گرافیکی بالا بره ، اطلاعی ندارم ولی اساتید میتونن بهمون راهنمائی کنن ، فقط اگه پاور قویی روی سیستمتون دارین و تهویه کیستون مناسبه این کار رو انجام بدین.
سلام
این که میگید بعضی از کار ها رو 9800 بکنه خیلی توپه من خودم بهش فکر نکرده بودم
تهویه ی کیس خوبه اما نیاز هم نیست چون 465 مستقییم هوای داغ رو میده بیرون و داخل کیس نمیده
در مورد پاور که پاورم زیادشم هست پاورم gp785b گرین هست
بازم منتظر نظرات شما هستم
بازم سلام
دیگه کسی راهی نداره؟
به غیر از فیزیکس دیگه چی میشه بدم به 9800 ؟
پردازش بازی میشه کدوم گزینه؟
مثلا cuda در بازی استفاده میشه که اونم بدم 9800 ؟
دیگه چه چیز هایی هست که میشه بدم 9800؟
اینطوری فشار به 465 کمتر و همین طور خنک تر میشه؟
من وقتی 9800 رو هم بزارم توی pci دومی باید دوباره درایور جدید رو نصب کنم؟ از کجا میفهمه کدومه؟ اون رابط sli رو باید بهشون وصل کنم؟ مانیتور باید به 465 وصل باشه؟
ممنون
|
مانیتور باید به 465 وصل بشه پردازش Cuda را هم میشه تایین کنید به کدام کارت میخواهید بدید
که توی 3d setting کنترل پنل هستش ولی باید تست کنید ببینید که چطور هستش و آیا بهتر میشه یا نه.
بازی Just Cause II از Cuda استفاده میکنه شاید بعضی بازیهای دیگه هم بکنن
در مورد خنکتر شدن شک دارم چون 465 وقتش را صرف صحنه های بازی میکنه و فریم بالاتری میده
بله بعد از نصب کارت جدید باید دوباره درایور را نصب کنید . که خود برنامه نصب دوتا کارت را میشناسه
mehrdad_ab (16-09-10)
برای استفاده از دو تا گرافیک مختلف باید از مادربوردی مثل MSI Big bang Fuzion استفاده کنی که دارای چیپ Lucid Hydra هست.
سلام
آهان درسته فریم بیشتری میده اما مگه از 60 هم بیشتر میشه؟ من توی gta iv elfc همین حدودا رو میگیرم
در مورد مین از من gigabyte x58a-ud3r هست که فک نکنم از اون مینی که شما میگید چیزی کم داشته باشه
خب چیکار کنم الان ؟ خیلی از گزینه ها رو بدم به 9800 ؟ ( مثل cuda و physics و vsync و...)
چیزی مثل این vsync در بازی فرق هم می کنه ؟ بقیه رو هم بدم ؟
این خیلی قابلیت خوبیه اینطوری که بهتر از sli هم شد (منظورم از نظر قدرت نیست از نظر کارایی هست)
ممنون
اون رابط sli رو هم بزنم (همون که می خوره به 465 و از طرف دیگه می خوره با 9800 ) یا فقط 9800 رو وصل کنم؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks