سلام به همگی.
آقا آخر ما فرق t1900 و 2253 رو نفهمیدیم.
ارجعیت با ریزولیتیون هست و یا با کنتراست؟
به صورت جزئی چه فرقی باهم دارن این دوتا؟
ممنون از نظرات همگیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ...دیگه کاملا مطمئن شدم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ایشالا توی همین هفته مانیتور رو میخرم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط من که همون اول گفتم T1900 میخوام بگیرم پس این همه پیش نهاد T1900 واسه چی بید!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک مانیتور T1900 و یک کیس Cooler Master CM690 و اما مادربرد؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام به همگی.
آقا آخر ما فرق t1900 و 2253 رو نفهمیدیم.
ارجعیت با ریزولیتیون هست و یا با کنتراست؟
به صورت جزئی چه فرقی باهم دارن این دوتا؟
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط psat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1900 با کنتراست 20000:1 و سایز 19 اینچ
2253 با کنتراست 8000:1 و سایز 22 اینچ
1900 از ریزولوشن 1440x900 استفاده میکنه ولی 2253 از 1680x1050
و مصرف برق 22 اینچه 10 الی 20 واتی بیشتر از اون 19 اینچه هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
psat (11-10-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط psat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میتونی اینجا ببینی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.samsung.com/iran/consumer...t&type=monitor
psat (11-10-08)
مرسی حسین جون.چندتا سوال دیگه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر شما کنتراست بالا بهتره یا ریزولیشن بالا؟اصلا فرق اینها چیه؟
بعد اینها ساخت کجا هستن؟
گارانتیشونم اگر اطلاع داری ممنون میشم بگی چطوره؟از نظر تاریخ و...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من تا حالا کنتراست 8000:1 را با 20000:1 مقایسه نکردم که ببینم واقعا تفاوت داره یا خیر ولی ریزولوشن چرا بیشتره کیفیت بهتری داشت .
ساخت افغانستان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید احتمالا کره ولی اگر مدت زمان زیادی آمده باشه تو ایران ساخت ایران هست ! (مهم نیست من با CRT ساخت ایران سامسونگ کار کردم هر کاری میکردم خراب بشه نمیشد )
گارانتی سام سرویس اصل سامسونگ در ایران هست و 6 ماه در شروع گارانتی تعویض و تا 2 سال هم ضمانت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
psat (11-10-08)
خودتو خسته نکن خیلی راحت 1900 همشونو میخوره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
psat (11-10-08)
|
آخه حسین جون مشکل اینجاست که مشخصات اونها هم بد نیست.یعنی در همون حد و حتی گاهی اوقاتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بالاتر هم هست.
راستی 1953 و 2035 و 2253 که از نظر فنی تفاوت ندارن ولی از نظر اندازه طبیعی بودنش فرق دارن به نظرت؟
یا اینکه فقط بزرگ و کوچیک هستند؟
چقدر حساس هستید به این چیزه ها بابا من اونموقعه که مانیتور خواستم بخرم آمدم یک تاپیک زدم گفتم بهترین مانیتور 20 اینچ بازار چیه تو قیمت 300 سریع گفتند 2032BW که بدون چک و چونه رفتم خریدم حالا شما انگار میخوای 100 اینچ مانیتور بخری که اگر فلان باشه فلان میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط psat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بابا همشون یه آشغال هستند فقط تبلیغ میکنند که جنساشونو آب کنند وگر نه اونقدر که فکر میکنی فرق نمیکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دیگه مانیتور به اون توپی 2053 چه مشکلی داره که هی میپرسی ؟
psat (11-10-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks