برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N0m@d برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رفرش کردن در LCD فرق میکنه با CRT برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اینطور نمیشه حساب کرد که اون 85 هست و بهتر از اون LCD ای هست که 75 یا حتی 60 هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من که از صبح تا شب هم با مانیتور LCD بازی کردم ولی هیچ مشکلی نداشتم .(فقط چند روزه اول یکم گیج میشی چون چشمات به LCD عادت نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
ساسان جان راضی نبوده دلیل نیست که LCD خوب نیست واسه Game و همینطور چون من راضیم هم دلیل بر برتریت LCD نسبت به CRT نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چون ساسان حتما از یه چیزه LCD راضی نبوده تو Game و گفته خوب نیست ولی من با مانیتور LCD تا حالا مشکلی تو بازی کردن باهاش نداشتم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و مانیتور خودم 2032BW هست .
و در مورد ریزولوشن :
در ویندوز که اصلا نگو من از فلان ریوزولوشن بالاتر دیگه استفاده نمیکنم چون قضیه اش با CRT فرق میکنه خودت گرفتی متوجه میشی .
و در بازی هم که هر چی ریزولوشن را ببری بالا که کیفیت میره بالاتر .(بازی های جدید )
سوال دیگه ای هست در خدمتیم .
Bookmarks