پاسخ: GTX480 در مهمترین تست ناموفق در آمد.
نقل قول:
حالاکه 480 باید فنشو عوض کنه به خاطر دمای بالا و مصرف زیاد برق و کارایی پایین اینم لینک از سایت معتبر
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]" target="_blank" rel="nofollow">http://<a href="http://www.xtremesys...count=1986</a>
من که منظور شما را نفهمیدم همه که میدونن 5970 از GTX480 در بازیهای کنونی و درایور کنونی قویتر هستش و GTX480 هم از 5870.
اگه منظورتان تست دمای کارت که خواستید بگید چارتهایی که من دادم اشتباه هست که در اونصورت باید برید دوباره پست من را بخوانید که
ببینید توی اون پست گفته شده در صورتی که فن به جای Auto روی 75% ثابت بشه اون نتایج بدست میاید.
نقل قول:
نمی دونم چرا باز جدول نیومد ولی می تونید توی این لینک ببینید که 2تا 5750 از 2تا 295gtx قوی تره و یه 4870x2 نزدیک به 18 فریم از 295gtx قوی تره
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اینم مدرک از سایت معتبر که 4870x2 نزدیک به 40درصد قوی تره از 295gtx
من طرفدار سرسخت ati نیستم اما می گم هنوز رقیب 5970 نیامده...................................... ..
اولش اگه من طرفدار NVIDIA نیستم شماهم طرفدار سر سخت ATI نیستید.
دوما اصلا در مورد اینکه GTX295 از HD4870X2 قویتر هستش بحث نمیکنم چون
سر سخت ترین طرفدارهای ATI هم اینرا قبول دارند و احتمالا توی دنیا فقط یک
نفر در این مورد شک داره.
سوما حالا که شما برای مقایسه Vantage میگذارید ، خوب باشه منم Unigine با
Tessalation در حالت Extreme میگذارم تا همه ببینن که Ati توی موردی که اوتهمه
تبلیغ اونرا میکرد چقدر ضعیف عمل میکنه.
فکر کنم سایت را خوب بشناسید همون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] هست که بهش علاقه دارید
راستی اگه قرار باشه اونجور مقایسه کنیم اینها هم از XBitLab هستن باهاشون حال
کن
نقل قول:
مرسي معين جان
ولي فكر كنم اشتباه كرديد چون فك ميكنم در تست با گرافيك 480 با دو سي پي يو تست شده چون امتياز سي پي يو بالاي 54+ هست
راستش نه لینک ORB هست که ادم بتونه متوجه بشه نه میشه گفت که این قطعا single cpu هست!!!
ولی حتی در صورتی که Dual cpu هم باشه تست اول با Dual cpu هست با این تفاوت که سی پی یو و گرافیک 5870 در حد مرگ اورکلاک شدند ولی گرافیک و سی پی یو در تست دوم انچنان اورکلاک نشدند
و این نشان دهنده این هست که به زودی شرکت Nvidia سبقت رو از Ati خواهد گرفت
نقل قول:
راستش نه لینک ORB هست که ادم بتونه متوجه بشه نه میشه گفت که این قطعا single cpu هست!!!
ولی حتی در صورتی که Dual cpu هم باشه تست اول با Dual cpu هست با این تفاوت که سی پی یو و گرافیک 5870 در حد مرگ اورکلاک شدند ولی گرافیک و سی پی یو در تست دوم انچنان اورکلاک نشدند
و این نشان دهنده این هست که به زودی شرکت Nvidia سبقت رو از Ati خواهد گرفت
آره
اينطور كه مشخص هست ركوردها شكسته ميشه به زودي
من دارم میسوزززززززززززززم اخه چرا ati از nvidia قویتره؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :gasp: