من تو سایت Guru3d تست نهایی کارتهای جدید NVIDIA رو دیدم آنچنان فرقی نداره NVIDIA تو بازیهایی جلو بود که اون بازی ها با کارتهای خود اون شرکت بهینه شده بودن پس بهتر باید فریم بگیرند.
مثلا تو بازی BF:BC2 کارتهای ATI بهتر عمل کردند .
Printable View
من تو سایت Guru3d تست نهایی کارتهای جدید NVIDIA رو دیدم آنچنان فرقی نداره NVIDIA تو بازیهایی جلو بود که اون بازی ها با کارتهای خود اون شرکت بهینه شده بودن پس بهتر باید فریم بگیرند.
مثلا تو بازی BF:BC2 کارتهای ATI بهتر عمل کردند .
دعوا نداریم این مقایسه کلی تمام سایتها که روز اول با درایور بتا کارتها را مقایسه کردند در حالیکه برای AMD از درایورنقل قول:
10.3 یا 10.3a در تمام موارد آستفاده شده
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
در ضمن هنوزم میگم 5890 وجود خارجی نداره در مورد 5970 هم من نظری ندادم ولی با اسن حال معماری GTX480 خیلی از معماری کارتهای این نسل ATI قویتر هستش.
تا اونجا که میدونم تست جدید فقط با بیوس آپدیت شده بوده که پروفایل فن فقط تغییر کرده نه چیز دیگهنقل قول:
در ضمن تنها توی Ano 1404 کارت ATI فقویتر عمل کرده مثلا شما DIRT 2 را در نظر بگیرید که اصلاتمام
تبلیغات ATI بر پایه اون بود
این BattleField: BadCompany 2 کجاش ATI بهتر هست.
اینم Dirt 2 که اصلا متخصصین ATI اونرا DX11 کردن که اونجا هم GTX480 بهتر هستش
دوست من بر فرض مثال که درست ولی انقدر اختلاف زیاد نیست والله شما دیگه دارید گنده اش می کنید
نهایت نهایت نهایت 10 فریم بیشتر نه بعضی جاها 3 الی 4 فریم بیشتر
برنده مطلق مطمئن باشید ATI هست نه nVIDIA
شما باید به درصد حساب کنید نه به تعداد Frame .
در ضمن برنده و بازنده چیه مگه مسابقه است. هر کس بسته به نیازش یا علاقه اش
یا هر چیز دیگه یک کارت را انتخاب میکنه .
من از کارت گرافیکیم بیشتر برای Convert کردن استفاده میکنم تا بازی این مشخص
که NVIDIA در این ضمینه خیلی بهتر پس اونرا میگیرم . یک نفر فقط بازی میکنه قیمتم براش مهمه
خوب قیمت کارتهای ATI کمتر پس میره اونرا میگیره . الان توی کارهای حرفه ای با این پشتیبانی
که NVIDIA از زبانهای مختلف برنامه ریزی توی کارتهاش قرار داده دیگه مشخص هست که
انتخاب اول کدام هست.
اما در مورد 10 فریم یا 3-4 فریم همیشه تفاوت کارتها در این اندازه بوده اما با یک تفاوت
قبلا این تفاوت با درایورهای در یک سطح بوده نه اینکه مثل الان اولین درایور بتای یک شرکت
با آخرین درایور یک شرکت دیگه که کاملا تکامل یافته مقایسه بشه
شما هم بذار یکی دو ماه بگذاره دو تا درایور دیگه NVIDIA بده اونوقت ببینید آیا هنوز هم تفاوت
3-4 فریم هستش بعد این حرف را بزنید الان اگه میخواهید این حرف را بزنید اون درایور 9.1 از
ATI که زمان رایه این کارتها بود نتایجش را مقایسه کنید . کسی که کارت را میخره برای امروز
و فردا که نمیخره که بگیم چون الان درایور بتا هستش و فقط 3-4 فریم یا حداکثر 10 تا تفاوت هست
این کارت بدرد نمیخوره و نباید خریدش.
زنده باد ati
آخه ATI چه فایده داره نه میشه ازش بجای بخاری استفاده کرد . نه بجای اجاق کار میکنهنقل قول:
نه PhysX داره نه CUDA .
نه از Fortran استفاده میکنه نه از C++ .
تازه حالگیری بالا تر از این که اول بازی این عکس بیاد
ولی شما کارتتون ATI باشه
از شوخی بگذریم اگه شما دنبال سازگاری هستید و میخواهید
پشتیبانی از هربازی که میاد داشته باشید NVIDIA انتخاب شما هست
توی بنچهایی که دیدم اختلاف در رزولیشنهای بالا کمتر میشه و انویدیا در رزولیشنهای پایینتر بهتر عمل کرده . مورد بعدی اینه بایدم انویدیا سرتر باشه ! تکنولوژی که اونها الان رو کردن تازه تونسته برسه به ای تی آی در چند ماه پیش !
ببخشید ولی اینجا را اشتباه متوجه شدید تکنولوژی که در چیپ GF100 بکار رفته یک سرو گردن که چه عرض کنم به اندازهنقل قول:
تمام قد آدم از اونی که توی Cypress بکار رفته سرتر هست و معماری کاملا پیشرفته تری داری . در ضمن اینکه چرا GPU
دیر ارایه شده تقصیر TSMC هستش نه NVIDIA و گرنه چند ماه پیش NVIDIA کارش را آماده کرده بود ولی خط تولید TSMC
هنوز که هنوز مشکل داره.
ممنون از توضيحاتتون جناب JEskandari. به هر حال چارت و ... زياد هست. اما فعلا از نظر Performance رقيبي واسه 5970 وجود نداره(با اينکه بنده خودمم بيشتر کمپاني nVidia رو ترجيح ميدم) . ضمنا بنده با توجه به چيزهايي که خوندم احتمال خيلي زياد مي دم که بزودي nVidia کولاک خواهد کرد. اين دو کمپاني رقيب ديرينه بوده و هستند.