reza76622201 (07-04-10)
من که منظور شما را نفهمیدم همه که میدونن 5970 از GTX480 در بازیهای کنونی و درایور کنونی قویتر هستش و GTX480 هم از 5870.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moreb برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه منظورتان تست دمای کارت که خواستید بگید چارتهایی که من دادم اشتباه هست که در اونصورت باید برید دوباره پست من را بخوانید که
ببینید توی اون پست گفته شده در صورتی که فن به جای Auto روی 75% ثابت بشه اون نتایج بدست میاید.
reza76622201 (07-04-10)
اولش اگه من طرفدار NVIDIA نیستم شماهم طرفدار سر سخت ATI نیستید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moreb برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوما اصلا در مورد اینکه GTX295 از HD4870X2 قویتر هستش بحث نمیکنم چون
سر سخت ترین طرفدارهای ATI هم اینرا قبول دارند و احتمالا توی دنیا فقط یک
نفر در این مورد شک داره.
سوما حالا که شما برای مقایسه Vantage میگذارید ، خوب باشه منم Unigine با
Tessalation در حالت Extreme میگذارم تا همه ببینن که Ati توی موردی که اوتهمه
تبلیغ اونرا میکرد چقدر ضعیف عمل میکنه.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر کنم سایت را خوب بشناسید همون Hexus.net هست که بهش علاقه دارید
راستی اگه قرار باشه اونجور مقایسه کنیم اینها هم از XBitLab هستن باهاشون حال
کن
آخرین ویرایش توسط JEskandari در تاریخ 07-04-10 انجام شده است
koorosh kabir (08-04-10), reza76622201 (07-04-10)
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط serpens13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستش نه لینک ORB هست که ادم بتونه متوجه بشه نه میشه گفت که این قطعا single cpu هست!!!
ولی حتی در صورتی که Dual cpu هم باشه تست اول با Dual cpu هست با این تفاوت که سی پی یو و گرافیک 5870 در حد مرگ اورکلاک شدند ولی گرافیک و سی پی یو در تست دوم انچنان اورکلاک نشدند
و این نشان دهنده این هست که به زودی شرکت Nvidia سبقت رو از Ati خواهد گرفت
New Season
reza76622201 (07-04-10), serpens13 (07-04-10)
آرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BaRaN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اينطور كه مشخص هست ركوردها شكسته ميشه به زودي
کاربر شهرسختافزار
من دارم میسوزززززززززززززم اخه چرا ati از nvidia قویتره؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks