سلام
اومدم انشا بنویسم
اول بابت همه چیز ممنون که راهنمایی کردین
خب من با nvflash کارت رو به ایوسوس فلش کردم قبلش هم بک آپ گرفتم دستور بک آپ توی آموزش های توی نت بود : nvfalsh -b OLD.ROM
در ضمن مشکل هم داشتم توی بالا اوردن داس که با مموری 1 گیگ شد نمی دونم چرا با 32 گیگ نشد فک کنم چون نمیشد fat باشه و میشد fat 32 و ایمیج دانلود کردم با برنامش ریختم توی مموری + nvflash بعد هم که باال گفتم بک آپ گرفتم
خب بعد دستور nvflash -f file.bin بود که هر کار کردم جواب نمیداد هر جی می نوشتم همش میگفت اینتر بزن ادامه بده دستور nvflash -4 -5 -6 file.rom توی همین فروم دیدم که نوشته بود برای گرافیک های سری 6 و 7 اما برای اینم جواب داد
خب من فایل بایوس 465 ایسوس رو بالاخره فلش کردم
توی این لینک نوشته که اول باید سایه زن ها 352 باشه که بعد از تبدیل به 470 میشه 448
http://wccftech.com/2010/06/07/asus-...x-465-gtx-470/
که خب از منم هم وقتی زوتک بود و هم وقتی ایسوس شده بود 352 بود اما بازم وقتی برنامه ی آپگرید به 470 رو باز می کردم میدیدم که میزنه این کارت نمی تونه 470 بشه من برنامه ی nvflash رو از یک جا دیگه دانلود کردم همراهش فایل بایوس 470.rom دیگه ای بود اونم فلش کردم باینکه میدونستم احتمال داره بسوزه اما صفحه به هم ریخته بود موقع روشن شدن هم بوق میزد مثل ین قبلیم اما صفحه رنگی بود رنگ میومد وسط صفحه که خب دوباره nvflash دیگه ای دانلود کردم که به غیر از 470 فایل 465 هم بود البته مثل 470 قبلی به جای ایسوس هم زده بود انویدیا که خب 465 رو فلش کردم بازم میگفت آپگرید نمیشه اینبار دیگه گفتم این یکی 470 رو هم بریزم اینم ریختم اما دیگه صفحه به هم ریخته نبود اما وقتی gpu-z رو باز کردم دیدم بازم نوشته 465 و در ضمن وقتی 465 با این انویدیا کردم یا 470 سایه زن ها شده بود 200 و خرده ای که دقیق یادم نیست (انگار همون 465 انویدیا بود)خب دیگه قاطی کردم گفتم ول کن اینا رو ما که آخرش باید بکنیم 470 ایسوس گرفتم بایوس 470 ایسوس رو دانلود کردم اونم ریختم با این که شما هم گفته بودید میسوزه اما نسوخت و باز مثل اون 470 انویدیا صفحه به هم ریخته بود بعد گرفتم 470 زوتک رو هم ریختم بازم همین شد بعد دیگه گفتم نه توانستیم بسوزونیمش از دستش راحت بشیم و نه 470 شد گرفتم همون بک آپو ریختم و فعلا که راهی ندارم
در ضمن هر موقع فلش می کردم میبایست دوباره درایور نصب کنم
اینجا در 6 صفحه کامل توضیح داده:
http://www.tweakpc.de/overclocking/g...ocking/s01.php
حتی دستور داس رو هم داخلش گفته
خب فقط یک چیزی رو شک دارم من همش درایور 258 میریختم و می گفت آپگرید نمیشه اما توی اون اسکرین ها نوشته بود که درایور 197 هست (داخل اسکرین gpu-z اینو نوشته از من زده همون 258)
خب مال درایور نیست؟
در ضمن این 470 ها همه (از اون انویدیا رو شک دارم) 1280 مگ بودن من 1024 ندیدم و وقتی 470 میریختم حتی وقتی که درایور رو میزیختم مموری کلاک و سایه زن رو مینوشت 0 و حافظه مموری هم همین طور
اگه 470 1گیگ پیدا کنم بریزم احتمال داره درست بشه و تبدیل بشه؟
ممنون

Bookmarks