سلام
خییلی ممنون که بازم جواب دادید
این Extreme tessalation چیه؟ چون خیلی ها میگن این دو مساوی هستند و به همه 460 پیشنهاد میشه چون 465 هم الکی گرم تره و هم برق زیادی مصرف می کنهدر صمن چرا شما فکر میکنید با GTX465 ضرر کردید به هر حال قدرت محاسباتی کارت شما از GTX460 من بالاتر هست و این
امر خودش را در Unigine Heaven نشان میده که کارت شما 5Fps از کارت من بالاتر هست. (در حالت Extreme tessalation)
اگه برق نباشه و با ups کار کنم و گرافیک رو با occt زیر فشار بزارم همین که گرافیک شروع به کار کنه usp تق تق می کنه اما سی پی یوم و... اصلا برق مصرف نمی کنن
مشکلی نیست یک گرافیک 5770 موجود هستاگه کارت خراب بشه موقع فلاش کردن میشه برگردوند ولی یک مقدار دردسر داره و نیاز به یک کارت گرافیک ATI هست
خب پس از منم میشه؟ چون گفتید 10 چیپ رم دارهراستش من یک مقدار در این زمینه تحقیق کردم اونجوری که فهمیدم بعضی کارتهای ASUS با برنامه خود ASUS تبدیل میشه
کارتهای PNY با برد سیاه تبدیل میشه
تمام کارتهای PointOfView تبدیل میشه
کارتهای MSI GTX465 TwinFrozeR II مدل برنزی رنگ هم تبدیل میشه
به تعداد کن کارتهای برندهای دیگه با برنامه ASus هم تبدیل شدن .
بایوس 470 زوتک نیست که همونو فلش کنم؟
با برنامه ی ایسوس یعنی چی؟ یعنی یک برنامه نصب می کنیم این همه ی کار ها رو انجام میده خودش؟
از نظر ساخت اینای که میشه تبدیل کرد به 470 یعنی همون 470 هستند که بعضی از قسمتاشون غیر فعال شده که فعال میشن دوباره؟
خب الان چیکار باید بکنم؟
بازم ممنون
با سپاس

Bookmarks