اخیرا کمپانی های زیادی دست به تولید کارت های سری 900 انویدیا زدند، اما برای اولین بار کمپانی ایسوس، کاربرانی با کیس های کوچک و فضای محدود را مورد توجه قرار داده است
و محصولی از این خانواده کارت های قدرتمند را روانه بازار ساخته است تا این دسته از کاربران مشتاق نیز بتوانند، هیجان سرعت و قدرت بی نظیر این کارت را تجربه کنند.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدشرح کامل خبر در وبسایت: شهر سخت افزار
|
|
fz CODER (01-12-14), Rezasam1 (01-12-14), مهدی بهادرفر (01-12-14)
به نظر کارت جالبی میاد.قیمتش چقدره اگه بیاد؟چند بیته؟GDDR5هست دیگه؟درسته؟
ویرایش......................
330دلاره که زیاده برای همچین کارتی.256bit DDR5هست
آخرین ویرایش توسط YosefFaraji در تاریخ 01-12-14 انجام شده است
fz CODER (01-12-14)
سلام.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط YosefFaraji برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمتش هنوز مشخص نیست و براساس حدس و گمان نمیتونم قیمتی بگم خدمتتون ولی هر موقع مطلع بشم حتما توی تاپیک اعلام می کنم
این کارت 4 گیگابایت رم GDDR5 داره و رابط حافظه اش هم 256 بیت و آن هم GDDR5 است.
می تونید مشخصات کامل کارت را از این لینک ببینید
با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (01-12-14), Rezasam1 (01-12-14), YosefFaraji (01-12-14)
ممنون داداش.همون موقع که پستو زدم یکم گشتم جواب سوالای خودمو پیدا کردم و میخواستم پستمو حذف کنم که گزنه حذف پست رو پیدا نکردم گفتم جواب سوالای خودمو بنویسمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fz CODER برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت کارت 330دلاره
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks