دوستان میخواستم بدونم برای sli یا کراس فایر کردن 4 عدد کارت گرافیکی از کدام یک از گرافیک ها استفاده کنم.
ایا از 4 تا GTX 460 استفاده کنم. یا از 4 تا HD 6850. در این مورد راهنمایی کنید.متشکرم
دوستان میخواستم بدونم برای sli یا کراس فایر کردن 4 عدد کارت گرافیکی از کدام یک از گرافیک ها استفاده کنم.
ایا از 4 تا GTX 460 استفاده کنم. یا از 4 تا HD 6850. در این مورد راهنمایی کنید.متشکرم
|
460 فقط امکان sli در حالت 2 تائی داره و نمیتونید بیشتر از 2 تاشو همزمان استفاده کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MR TASH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MR TASH (27-01-11)
به نظر شما من از دوتا460 استفاده کنم یا 4 تا 6850 اگه بشه این رو 4 تا کرده البته.
در کل پتانسیل کاری من با کدام کارت گرافیکی بهتر جواب میده
این دو کارت تقریبا هم قدرتند و مسلما 4 تا 6850 قدرتی بین 1.5 تا 2 برابر 2 تا 460 خواهد داشتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MR TASH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته من تا حالا مینی ندیدم که بشه روش 4 تا گرافیک کارت با فاصله مناسب نصب کرد و معمولا مادربردی که این امکان را دارند بیشتر برای تست زنی استفاده میشن ( گرافیکها به هم میچسبند )
ایا میشه هت سینک ها رو برداشت و بدون انها این چهار گرافیک رو بر برد جای داد ایا خطرش زیاده یا نه؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MR TASH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هیت سینک را باز کنید بشمار 3 گرافیک سوخته
HoSsEiN.iR (28-01-11), mahddi (02-02-11), mohamad70 (27-01-11), MR TASH (27-01-11)
|
دوست عزیز من تا به حال ندیدم کسی 4 تا گرافیک کراس کنه
به جای اینکار یه دونه GTX 580 بگیرید خیلی بهتره ( از نظر دما _ برق مصرفی )
شما اگر هم بخواید بیشتر از 2 تا گرافیک استفاده کنید حتما باید از
پلتفرم 1366 استفاده کنید تا بتونید بالاترین کارایی رو بگیرید و معمولا در
اینجور مواقع CPU یا QPI گلو گاه میشه
در ضمن بیشتر از 2 تا گرافیک اصلا بازده خوبی نداره
و مثلا اگه شما 4 تا کراس کنید عمرا 4 برابر کارایی بگیرید
در مورد SLI هم به نظر من GTX 460 فوق العاده است.
آخرین ویرایش توسط mohamad70 در تاریخ 27-01-11 انجام شده است
nothing is as it seems
HoSsEiN.iR (28-01-11), Labyrinth (27-01-11), MR TASH (27-01-11), nima_hl (27-01-11)
این همون جوابی بود که منتظرش بودم.خیلی متشکرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamad70 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست من راستش یک فن هم برای هر کدام خواهم گذاشت که این مشکل پیش نیاد اما با حرف دوستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohamad70 موافقم یک 580 میخرم بی خیال این همه دیونه بازی ها
nima_hl (27-01-11)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks