نرم افزار Gpu-z رو دانلود كنيد تمامي مشخصات رو ميده
سلام دوستان من میخواستم بدونم gpu کارت گرافیک من مدلش چیه اینم از کارت گرافیکمgt630
|
نرم افزار Gpu-z رو دانلود كنيد تمامي مشخصات رو ميده
نگاه کردم ولی مشخصات پردازنده ی گرافیکی رو ننوشتهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درايورش رو نصب كرديد؟؟؟
اگه نصب بشه مانند عكسه زير بايد بياد بالا اگه نه كه درايورتون نصب نيست!
درایور کارتم نصبه و کارتم رو توی برنامه میشناسه ولی توی قسمت gpu نوشته :0F00 و توی بعضی قسمت ها هم نوشته unknown یعنی شناخته نشده!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Amir.Lovely76 در تاریخ 15-09-13 انجام شده است
پاك كنيد دوباره نصب كنيد
|
چند بار این کار ر و کردم آخرین نسخه ی درایور رو هم ریختم ولی باز همینجوریه کسی نمی دونه تراشه کارت ما چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدلش چيه؟ Nvidia يه عكس از كارت بندازيد
مدلش رو بالا گفتم Nvidia Gt630 ساخت شرکت گیگابایتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه مدل دقيقش اينطور كه شما گفتيد باشه وهمچنين ببينيد و مطابقت بديد
Chipset GeForce GT 630 PCB Form ATX Core Clock 810 MHz Shader Clock 1620 MHz Memory Clock 1600 MHz Process Technology 40 nm Memory Size 1024 MB Memory Bus 128 bit Card Bus PCI-E 2.0 Memory Type DDR3 DirectX 11.1 OpenGL 4.3 I/O HDMI*1
DVI-I*1
D-sub*1Digital max resolution 2560 x 1600 Analog max resolution 2048 x 1536 Multi-view 2 Tools N/A Card size 186 mm x 127 mm x 36 mm Power requirement 350W
با لينك ذيل GIGABYTE - Graphics Card - NVIDIA - PCI Express Solution - GeForce 600 Series - GV-N630-1GI
Amir.Lovely76 (16-09-13)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks