یک مشکل دیگه. با چه می تونم کلاک های 2 تا کارت رو زیاد کنم ؟
AMD GPU Clock Tool برای کارت دوم ارور می ده !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چرا کارت دوم از pci e 2 استفاده نمی کنه !!!!!!!!
سلام به همه سال نو رو به همتون تبریک می گمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
من 2 تا 4870 داشتم می خواتم بدونم برای کراس فایر کردن به 2 تا پل نیاز دارم یا 1 عدد ؟
البته بگم با یک پل الان دارم استفاده می کنم.
سوالم در این مورد هست که پرفمنس چه طوری هست وقتی از 2 تا پل استفاده می کنم. آیا وقی 2 تا پل می زارم تو گیما بهتره ؟
چند تا مورد دیگه که سوال داشتم این هست که دومای کارت اول در هر شرایطی بیشتر کارت دوم می شه ! حتی وقتی هوای خنک بینشون جریان داره ! ( اهواز کولر ها شروع به کار کردنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
وقتی GPU Z رو باز می کنم. همیشه یک مقدار لود داره کارت اول این مورد غیر طبیعی نیست؟
در GPU Z وقتی کارت دوم رو انتخواب می کنم برای اون می نویسه که CF دیسیبل هست ! آیا این به همون پل دوم بر نمی گرده؟
شکل زیر : کارت اول رو انخواب کردم .
کارت دوم :
|
یک مشکل دیگه. با چه می تونم کلاک های 2 تا کارت رو زیاد کنم ؟
AMD GPU Clock Tool برای کارت دوم ارور می ده !
چرا کارت دوم از pci e 2 استفاده نمی کنه !!!!!!!!
ایول داش سعید مبینم که ظهور فرمودین :دی
سعید جان بابا خودت می دونی که،اطلاعات جامع بزاری...
مشکل اول به نظر من نرمانه
مشکل دوم رو نمی دونم!
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
PUMAOC (22-03-11)
درود سعید جان
بر پایه تستهائی که انجام دادم با پیوستگی میانجی دوم جدایی در کارکرد ندیدم
پیشنهاد میکنم بایوس یکی از برگه را روی دیگری بریزی تا از نگر بایوس با ژرف نگری یکی بشن پس دست بکار شدن به کراسفایر کنی
پس از این کار هم MSI AB گرامی همه کارها رو به آسانی انجام میده
پینوشت : پارسی را پاس بداریم
دوبله بدون پاس داشتن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام سعید جان
طبق تستهائی که انجام دادم با اتصال رابط دوم تفاوتی در عملکرد ندیدم
پیشنهاد میکنم بایوس یکی از کارتها را روی دیگری بریزی تا از نظر بایوس دقیقا یکی بشن بعد اقدام به کراسفایر کنی
بعد از این کار هم MSI AB عزیز همه کارها رو به راحتی انجام میده
به به داش ممد علی. چه خبر . نه بابا ظهور کدومه دارم غروب می کنم همه چیزام سوخت.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نیما اول که خوندم گفتم یا خدا انگار امروزم حالم خوب نیست !!! بعد خیالم راحت شد :دیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تشکر.
یک نکته یادم رفتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed0c برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در crossfire و sli همیشه برگه نخست میان ۵ تا ۲۰ زینه دماش بالاتره
به سوایی هم ، رسانشی نداره
مردی اینو دوبله کن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک نکته یادم رفت
در crossfire و sli همیشه کارت اول بین ۵ تا ۲۰ درجه دماش بالاتره
به فاصله هم ارتباطی نداره
PUMAOC (22-03-11)
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یا حافظ یا مولوی یا سعدی یا فردوسی به داد برس . در مورد دما بود !!! انگار بین 5 درجه تا 20 درجه بیشتر ه !!!
با تشکر از حافظ و salect all
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks