مادربردتون چیه؟؟؟؟؟
کاربر شهرسختافزار
با سلام چند تا سوال داشتم خدمت دوستان
1:من یه کارت گرافیک 4850+4870 دارم و اینا رو گذاشتم رو مین حالا از کجا بفهمم CrossFire شدن؟احتیاج به کار خاصی نیست؟
2:من 4870 رو گذاشتم رو اسلاید بالایی و 4850 رو رو اسلاید پایینی حالا فقط تصویر رو میتونم از 4850 بگیرم وقتی کابلی رو به 4870 وصل میکنم تصویر بالا نمیاد دلیلش چیه؟چیکار کنم بتونم تصویر رو از 4870 بگیرم؟
3:چون مانیتورم HDMI میخوره(LG W2286L) من می خوام از این کابل استفاده کنم ولی هنگام استفاده دیگه صدا ندارم و برای گرفتن صدا باید اسپیکر ها رو وصل کنم به مانیتور که اصلا نه کیفیت صدا داره و نه بلندی حالا میشه هم از این کابل استفاده کرد و هم بتونم صدا رو از خود مادربورد بگیرم؟البته این رو اضافه کنم فعلا چون بدلیل مشکل بالایی(2) نمیتونم از 4870 استفاده کنم کابل HDMI رو بوسیله تبدیل وصل کردم به 4850
ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
مادربردتون چیه؟؟؟؟؟
DEXTER (15-02-10)
کاربر شهرسختافزار
asus maximus furmola
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DEXTER برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کابل پل رو سر کارتها رو هم وصل کردین؟
وقتی کاتالیست ۲ تا کارت رو بشناسه یه آپشن جدید برای کراسفایر به لیستش اضافه میشه و دفعه اول که سیستم بوت میشه به شما اعلام میکنه که دو کارت رو پیدا کرده .
معمولا کارت اول ( نزدیک به cpu ) رو به عنوان کارت مستر استفاده میکنند و کابل به اون متصل میشه
کارتها رو جابجا کنید و اگر مینتون سوکت برق جدا برای کراسفایر داره اون رو هم وصل کنید
پاورنون چیه ؟
کاربر شهرسختافزار
آره کایل رو وصل کردم ولی همچین منویی ندیدم که بگه دوتا کارت رو پیدا کرده در ضمن مدل 4870 دو تا سوکت برق میخوره ولی یدونه وصل کردم بهش این که مشکلی نداره؟چون کابل تبدیل دم دستم نیست فعلا
پاور هم 533 گرین
همینجا هم لطف کنید بگید این پاور برای این سیستم چطوره فکر کتم کم باشه
cpu:q6600
ram:4gig ocz
ما دربورد و گرافیک هم مشخصه
تا اون ۲ تا کابل برق وصل نباشه که کارت روشن نمیشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DEXTER برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد پاور هم بنظرم کمه ، خروجی 12 ولت رو حتما چک کنید اگر افت ولتاژ داشتین سریع سیستم رو خاموش کنید ( با اهم متر باید اینکار رو انجام بدین )
در هر صورت پیشنهاد نمیکنم با این پاور این ۲ کارت رو راه اندازی کنید ، احتمال سوختن کارتها ، مادربرد ، هارد ویا خود پاور وجود داره
|
|
کاربر شهرسختافزار
نه روشن میشه منظور من اینه که 4870 واسه برق دوتا ورودی داره ولی بخاطر اینکه تبدیل ندارم فقط یه کابل وصل کردم ولی کارت روشن میشه
منظورتون از اینکه کارت روشن میشه اینه که فنش میچرخه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DEXTER برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گردش فن دلیل بر روشن بودن کارت نیست
کارت رو به صورت تکی با یه کانکتور برق روشن کنید احتمال قوی به شما اصلا تصویر نمیده
DEXTER (16-02-10)
کاربر شهرسختافزار
پس من پاور رو عوض میکنم بعد مزاحمتون میشم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks