سلام .. ابتدا این مطلب رو عنوان کنم .. هر مطلبی که بنده عنوان میکنم بعنوان یک فرد اماتور بوده و کسی که تو این زمینه تبحر خاصی نداره صرفا تجربه استفاده از چند کارت مختلف از این برندها و مدلهای مختلف بوده .. و قطعا در صورت ناصحیح بودن مطالب بنده اساتید عزیز تصحیح بفرمایند ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PCminister برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر
خوب حالا بحث اصلی :
ولی همیشه اینطور نبوده به نظرم .. .طی سالین قبل ای تی ای کارتهایی زده که به مراتب بهتر بوده از انتویدیا .. اما بعد مدتی رو به افول رفت .. اما انگار باز داره برمیگرده به دوران اوجش ...
چیزی هم که باعث شده این مطلب رو باور کنم (بالا ) استفاده خودم از کارت 64 مگ انویدیا .. 4000 ام ایکس انویدا 5500 انویدا و سری 9550 ای تی ای (فککر کنم مدلش رو درست تنوشتم دقیق خاطرم نیست چون مدتها میگزره 128 مگ بوده ) ...
البته قبول مبیکنم که از نظر قدرت پردازشی انویدا سر تره ..ولی خوب کارایی همچین به من نچسبیده ...
حالا منتظر بحث شما دوستان هستم ...
راستی تو اون تام هاردور به عدم پشتیبانی8800 از دایرکت ایکس 10.1 اشاره نکرد .در صورتی که فکر کنم سری 3870ساپورت میکنه .. و این اهمیت زیادی داره .. چون برنامه ها بازی ها و خلاصه کارتی که دارید پول میدی پاش اونم این همه ..میشه گفت یه محدودیت بزرگ داره و اون عدم پشتیبانی از ورژن بعدی دایرکت ایکس هست که موارد فوق به اون نیاز دارند ... !

Bookmarks