w7 64bit
الان درایورم 11-1_vista64_win7_64_dd_ccc_ocl با حجم MB هست91.57
w7 64bit
الان درایورم 11-1_vista64_win7_64_dd_ccc_ocl با حجم MB هست91.57
|
بصورت کلی گفتم که نیاز به OpenCL هست
Peji_2008 : این قسمت توی درایور های قدیمی هم بود و مربوط به اون مسله نمیشه ، شما اگر OpenCL رو نصب کردید که هیچی ولی اگر نصب نکردید نصب کنید
مورد دیگه که یادم اومد این بود فکر نکنید باید گرافیک بصورت فول لود کار بکنه ، در اصل در بالاترین میزان 50 درصد لود گرافیک به این مسله اختصاص پیدا میکنه
در هر حال امشب نسخه جدید نرم افزار و میگیرم بببینم چطور میشه !
عکستون خیلی کوچیکه هیچی نمیبینم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط peji_2008 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی اون سمت چپ AMD Video Converter مگه نیست ؟
nothing is as it seems
تو عکس مشخصه تیک اون گزینه خورده.
من هم یک نرم افزار هست امشب میگیرم ردیف شد میزارمش اینجا
این که این عکس رو گذاشتم با دوست عزیز mohamad70 بودم که گفتن کانورتور کاتالیست زیر مجموعه این قسمته و گرنه عقلم می رسه و دیدم که تو سری 10 کاتالیست هم این قسمت بودهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Labyrinth برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه به لینک زبر سر بزنید که توی سایت amd هست این مشخصات رو می بینید
Description:
Package Includes:
Display Driver
OpenCL Driver
ATI Integrated Driver
Catalyst Control Center
(English Language Only)
For the 64 bit version of Windows Vista and Windows 7
لینک :
http://sites.amd.com/us/game/downloa...n_win7-64.aspx
پس می فهمیم این درایورها همراه کاتالیست نصب میشه که OpenCL Driver هم توی کاتالیست هست
کمی آرام تر ...
اینجا انجمن هست و تاپیک ها عمومی اگر میخواستید به محمد جان این رو بگید پیام خصوصی میکردید ، اینجا همه قصد کمک دارند
لینک هم نیاز نبود ، فقط کافی بود بگید نصب هست ، زمانی هم که من پست رو داشتم میزاشتم هنوز پست دوم شما نبود وگرنه از اسم فایل مشخص هست که OCL رو دارد یا خیر
دانستنی ها : در سایت اصلی ATI دو نسخه درایور وجود داره یکی همراه OpenCL یکی بدون این قابلیت که حدودا 6 تا 25 مگابایت تفاوت حجمی دارند
saeid pc (29-01-11)
منظورتون چیه؟یعنی این دوتا cl با هم فرق داره؟خب اگر محمد با درایو تونسته این قابلیتوفعال کنه چرا تو گرافیک من این دوستمون نشده؟؟؟؟؟؟
|
برای اینکه قسمت ویدیو کانورت فعال بشه باید یک بسته به نام AMD Media Codec Package رو دانلود کنید
این بسته رو هم میتونید از لینک زیر دانلود کنید
saeid pc (30-01-11)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks