سلام
امروز رفتم بازار که گرافیک بخرم
انتخابم بین کارتهای جدید ATI بود
۴ مدل 5870 ، 5850 ، 5770 و 5750 موجود بود ( به جز 5870 که از برند گیگابایت بود بقیه سافایربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بودن )
یکم کارتها رو برنداز کردم و با دوستانم تو بازار مشورت کردم و در آخر تصمیم گرفتم از پائینترین کارت یعنی 5750 شروع کنم
5750 رو به قیمت 190 خریدم و اومدم ، اینم عکسشه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.sapphiretech.com/presenta...n=0001&pid=289
دلم میخواست سری vapor-x باشه ولی نبود گفتم حتما این داغتره
خلاصه اومدم و نصبش کردم ، اول کار که فکر کردم فنش نمیچرخه چون صداش نمیومد یه نیگاه بهش انداختم و با کمال تعجب دیدم فن خیلی بیصدا داره کار میکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکم بنچمارک و اینا گرفتم بعد رفتم سراغ اصل قضیه یعنی بازی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رزیدنت اویل ۵ رو اجرا کردم تمام تنظیمات رو در حالت ماکزیمم قرار دادم رو رزولیشن 1680*1050 که بالاترین رزولیشن مانیتورم بود و در کمال تعجب دیدم تصاویر با کیفیت فوق العاده داره نمایش داده میشه ، خلاصه تست رو با 57.8 فریم در ثانیه تمام کرد و یه A یعنی عالی به سیستم داد
حقیقتش انتظار یه همچین توانی رو ازش نداشتم چون سیستم رو یک اپسیلون هم أور نکرده بودم ( سیستم athlon ii x4 620 با ۲ گیگ رم و مادربرد ازراک 785 هستش )
خلاصه یکم ذوق مرگ شدم گفتم بزار کرایسیس رو هم تست کنم
کرایسیس رو نصب کردم و رفتم تو بازی ، اول رزولیشن رو زیاد کردم دیدم ککش نمیگزه
رفتم سراغ AA شروع کردم به زیاد کردن 2X - 4X -8X دیدم نخیر این کم بیار نیست
اعصابم خورد شد گفتم حالا به بلا به سرت میارم که از رو بری ، تمام تنظیمات رو گذاشتم رو VERY HIGH و اومدم تو بازی
یه لحظه برق ۳ فاز گرفتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بابا این دیگه چیه ATI ساخته بازی کاملا نرم و رون اجرا میشد
اگر 5750 قدرتش اینه ، پس 5770 و 5870 میخوان چی کار کنند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خلاصه داستان پیشنهاد میکنم همین کارت رو بگیرید چون فکر نمیکنم توی این رزولیشن تو هیچ بازی کم بیاره
دمای GPU با 30٪ دور فن ، در حالت idle حدود 36 درجه و توی فول بار هم از 65 رد نمیشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باز اگر نیاز به تست بخصوصی داشتید بفرمائید
سعی میکنم اگر باز تست دیگهای داشتم بهتون خبر بدم
موفق باشید

Bookmarks