با سلام من یه کارت ati 4850 با یه مایتور سامسونگ t220p دارم بهترین رزولیشنی که برای بازی های مختلف می تونم انتخاب کنم چیه به نظرتون؟
با سلام من یه کارت ati 4850 با یه مایتور سامسونگ t220p دارم بهترین رزولیشنی که برای بازی های مختلف می تونم انتخاب کنم چیه به نظرتون؟
|
بستگی به بازی و کارت گرافیکتون داره!
البته این مانیتور تا رزوموشن 1200*1920 رو ساپورت میکنه و FullHD هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hadi-chaloos (07-06-09)
بیشتر بازیهای جدید با رزولیشن های بالا جواب میده.اما شما باید درنظر بگیری که سیستمی که داری توی رزولیشن ها بالا افت فریم داری یانه؟
مهمترین فاکتور ها بعد از گرافیک cpu و ram هست که بازیهای امروزی با نورپردازی و تکچسور هاو... و موتور بازیها که بهینه شدن این سه قطعه رو به چالش میکشن.
شما روزلیشن رو تا انتها بالا ببر یه بازی تست کن بدون AA وAF ببین چند فریم میگیری .بعد گزینه ها AAو AF رو روی گزینه های دلخواه (مثلا 2X تا 16X )تنظیم کن ببنید چقدر تفاوت داری؟
hadi-chaloos (07-06-09), Mehdi_Full (03-06-09)
محض اطلاع بگم که مادربردم maximus 2 formulla و رم dominator1066 و سی پی یوم هم core 2 dou 8400 و corبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید e 2 quad 6600 دارم پاورم هم گرین 885 واته.
آخرین ویرایش توسط hadi-chaloos در تاریخ 07-06-09 انجام شده است
vandelin (07-06-09)
با این سیستم میتونی بازی مثل Crysis رو تو رزولوشن 800*1024 در تنظیمات High به خوبی بازی کنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hadi-chaloos برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hadi-chaloos (09-06-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks