عزیزم اگه احتیاج نبود که نمیزاشتنش...ممکنه کار کنه ولی در طولانی مدت روی مدار تغذیه و gpu فشار وارد میشه و عمرش به 1/4 یا حتی بیشتر تقلیل میکنه...
سلام دوستان گلم یه سوال داشتم من میخام کارت گرافیک رو به دلیل شخصی خراب کنم دوستان من یکی از خازنهای گرافیک رو که در عکس زیر مشخص کردم برداشتم اما باز گرافیک کار میکنه خواستم ببینم ایا بعد از مدتی از کار میفته یا نه؟ ممنون میشم کمکم کنید.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
عزیزم اگه احتیاج نبود که نمیزاشتنش...ممکنه کار کنه ولی در طولانی مدت روی مدار تغذیه و gpu فشار وارد میشه و عمرش به 1/4 یا حتی بیشتر تقلیل میکنه...
Rezasam1 (31-05-13)
اون دلیل شخصیتون به دلم نشست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mansour_9633 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از طرح سئوالتون احتمالا نمیخواهید کارت را به گارانتی بفرستید چون اونجا سریع مشخص میشه قطعات کمه و برد لحیم شده
پس بنظرم یدونه بایوس متفرقه ( مثلا بایوس یک مدل دیگه ) رو روی کارت بریزید
با این کار کارتتون کاملا از کار میافته ولی اگر یک زمان لازم شد با ریختن بایوس اولیه مجددا کارت درست میشه
mansour_9633 (31-05-13), Moein (01-06-13), Rezasam1 (31-05-13)
دوست عزیز میدونم من منظورم اینه ممکنه حال که این خازن رو برداشتم مثلا تا یه هفته دیگه سیستمش بوت نشه یا گرافیک از کار بیفته؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ganboo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان منظورتونو متوجه شدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mansour_9633 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما میخواید کارت بسوزه بعد ببرید گارانتی؟؟؟
اگه آره والا با برداشتن یک عدد خازن در عرض یک هفته این اتفاق نمیفته...
mansour_9633 (31-05-13), Rezasam1 (31-05-13)
كارت رو اوور كنيد انقدري كه پدر صاحب كارت در بياد
يا فنشو قطع كنيد
kingsped (22-06-13)
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mansour_9633 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز نیاز به تغییر فیزیکی در کارت نیس تکه گارانتی دیگه کارت رو براتون تعویض نکنه چون حتی کوچک ترین خراش سطحی و جزئی هم روی کارت باشه کارت دیگه فاقد گارانتی هست و براتون تعویض نمی کنه
اما در مورد اینکه یک قطعه رو چطور به گارانتی بفرستید که گارانتی تعویض کنه 3 عدد باطری کتابی رو بردارید و به صورت سری به هم دیگه وصل کنید باید خروجی بین 26 تا 28 ولت بگیرید بعد یک سر منفی رو به گرند وصل کنید و سر دیگه اون رو پشت اون قطعه الکترونیکی بکشید این کار باعث ورود جریان زیاد میشه و در اکثر مواقع منجر به Kill کردن وسیله میشه
البته برای سی پی یو تنها یک باطری کافی هست
برای مادربورد هم دو باطری کافی هست ( کافی هست روی سوکت های مادربورد کشیده بشه تا دیگه عمرشو بده به صاحبش :دی)
امیدوارم که این اموزش پلید رو کسی ازش استفاده نکنه و بعد بگه گارانتی بده !!
New Season
ganboo (20-11-14)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خخخخخخخخخخخخخخخخبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان کف اتاقم از خنده...دمت گرم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks