MaStEr Oc (30-11-10)
با سلام به دوستان
می خواستم بدونم با کیفیت ترین و قوی تیرین برندهای کارت های گرافیک nVidia و AMD/ATI چه هستند.
حتما در این خصوص با سند و ترجیحا Benchmark و مقاله باشد.
پیشاپیش ممنون هستم.
MaStEr Oc (30-11-10)
|
برد های مرجع یا همون reference تفاوتی در کارایی ندارن که از چه مدلی و برندی باشن (یا اگر هم اختلافی باشه بسیار کمه و در قیمت تاثیر گذاره)
تفاوت کارت ها در موارد nonreference یا غیره مرجع هست که هر شرکتی بنا بر سیاست هاش و توانایی هاش میاد برد مرجع و تغییر میده و سعی مکنه کارایی کارتشو بالا ببره.
در کل نمیشه در باره کلّه یه مارک نظر داد اگر مدل خاصی مد نظر دارید بگید تا اساتید شمارو راهنمایی کنن.
آخرین ویرایش توسط Khornaf در تاریخ 28-11-10 انجام شده است
D J V A H I D (29-11-10), MaStEr Oc (30-11-10), razavi_sw (28-11-10)
نمیشه همچین مقایسه ای کرد تو مدلهای مختلف متفاوت هستند
سری 400 و 500 nvidia و همچنین سری ATI 5000 و AMD6000 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
MaStEr Oc (30-11-10)
سری 400 nvidia با سری 5000 ati مقایسه میشه و خوب سری 400 دیرتر از سری 5000 اومد در بازار و ati حسابی کارتای dx11 و در اختیار گرفت ولی با امدن سری 400 داستان تا حدودی عوض شد هم گیم های بیشتری از dx11 پشتیبانی میکردن هم بازی ها سنگین تر شد و خوب اینجا بود که ati تو بازی های dx11 از nvidia عقب افتاد و سری 6000 و که rename شدن به amd امد به بازار که بهبود یافته سری 5000 هست و در dx11 قوی تر شدن و nvidia هم سری 500 و داد بیرون.
ولی خوب سری 6000 amd کارتهای سطح متوسطش و داده بیرون 6870 (که بهبود یافته 5770 هست ولی در کارایی بسیار عالی و در بسیاری از زمینه ها هم رده 5870) و 6850 (که اینم 5750 تقویت شدستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) داده بیرون و هنوز سری high end و که 6990 (dual gpu6970 ) و 6970 و 6850 رو به بازار نداده از اون طرف nvidia سری high end کارتهای 500 و که 580 و معرفی کرده.
تمام این قصه هارو گفتم که بدونین چه طوری مدلی انتخاب کنید از هر دو برند و با هم ردش از برند مخالف مقایسه کنید و نیمیشه کل این سری هارو با هم مقایسه کرد.
سعی کنید از مقایسه کلی دو برند خود داری کنید و با توجه به نیاز و بودجه مدل هایی از دو طرف انتخواب و اون هارو با هم مقایسه کنید تا بتونید به نتیجه مناست که همون بهترین انتخاب هست برسید.
باز اگر سوالی بود مطرح کنید
موفق باشید
MaStEr Oc (30-11-10), mohamad70 (29-11-10), mohamadice (29-11-10), mohammad1985 (29-11-10)
با سلام .
اول از هر چیز من مهدی هستم کوچیک همه دوستانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک مطلب کوچیک راجع این گرافیک های XFX بگم :در چند گرافیک محدودی که از این شرکت تست کردم متوجه شدم ولتاژ یا فرکانس های هسته و مموری را تا حدی کاهش داده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ای بابا این چه کاریه ؟؟؟؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته بگم گاهی اوقات می توانه مفید باشه ولی نه برای کسی مثل من که دنبال 10MHZ فرکانس بالا ترمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی حالا که یک عیبشو گفتم بذارین یک حسنشو هم بگم : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا جایی که من دیدم در سی دی های درایور گرافیک های ATI که شرکت XFX تولید می کنه از Catalyst 9.4 استفاده میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بچه های اورکلاکر می دونن در test های گرافیکی امتیاز بیشتری نسبت به سایر ورژن ها دارن.(ولی امان از این درایور های دستکاری شده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
حالا یک طرفه قضاوت نکنیم یکم هم از این MSI بگم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید :
ماشالا به اون کولینگ ها ولی امان از دست این پول که کار همه رو خراب می کنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
می پرسین چرا ؟ آخآخه پرسیدن داره؟ :D
من یک گرافیک خریدم : 4890 1GB DDR5 Cyclone خریدم .
هر کاری کردم بایوسی به غیر از بایوس خودش قبول نمی کرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید سر همین مسئله یک بار سوخت .
دلو زدم به دریا و ولت مدش کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید حالا این کولینگ به این با حالی با این فاز های معرکه. چه فایده ؟ فرکانس هستش بیشتر از 1000 نمی رفت . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی از حسنش هم بگم که دماش معرکه پایینه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
زیاد دارم حرف میزنم ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ببخشید . آخرشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک مدتی هم دوتا 4670 داشتم و کراس کرده بودم . خیلی باحال بودن .
MSI 4670 1GB DDR3
اون گرافیک های قدیمیش که دوتاش رو من داشتم فن خیلی کوچیکی داشت و فقط جای همون یک اسلت رو می گرفت .
ولی این جدیداش همون فنو کوچیکتر کردن و بلند تر که باعث شده نتوان از دو اسلت پشت سر هم استفاده کرد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یا مثلا وقتی رو برد های کوچیک که فقط دو اسلتPCI و یک اسلت PCI e دارن بیشتر از یک کارت PCI استفاده کرد.
آقا یکم فکر کنید بعد عمل برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخ آخ شرمنده خیلی صحبت کردم .
ببخشییییییییییییییییییییی ییییییییییید. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر ...
مهدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks