سلام
به نظرتون گرافیک GTX980 رفرنس بهتره یا مال یه شرکتی مثلا گیگا یا ایسوس و یا ... ؟
یه نفر بهم گفت : ▐▬ رفرس انودیا خیلی بهتره خود انودیا هم میتونه فرکانس GPU هاشو بالا ببره ولی دلیلی داشته که این کارو نکرده و انودیا استرس کارت گرافیک رو در نظر گرفته و این چیزا ... همین g1 که سیستم کولینگ خوبی داره ولی چیپ کامل تحت استرسه. شما استرس رو اصلا در نظر نمیگیرد. بازده طولانی مدت چی؟ شما میایی g1 یه برند مثل گیگا درنظر میگیرید که طی تجربه طولانی من در این زمینه اصلا جالب در نمیاد. ولی من سری ichill رو مثال میزنم میاد برد رفرنس رو کولینگی کمیزنه بارها بهتر از بقیه. خرید کارت غیر رفرنس اشتباه.
اشتباه سخت افزاری و نرم افزاری.
سخت افزاری بازه و مصرف و کارکرد مخصوصا در طولانی مدت
نرم افزاری عملا شما هیچ ساپورتی از جانب جیفورس اکسپرینس دریافت نمیکنی چون اون داره پیشنهادات مدل رفرنس رو میده. وگرنه انویدیا و amd ناتوانند مثلا ۱۰۰ هرتز کارت رو بالا پایین کنند؟ ▬ ▐
حالا موندم گرافیکمو رفرس بخرم یا گیگابایت یا مارک دگ
البته کارت های رفرس خیلی سخت پیدا میشه تو بازار
چه کنم به نظرتون ؟ کدومشون بهتره ؟
بعد مگه رفرس رو خود انودیا نمیسازه ؟ پس چرا تحت ایسوس گیگا و مارک های دگ به فروش میره مدل رفرس ؟ تفاوتشون چیه ؟
|
سلام.
در واقع gpu کارت رفرنس یا هر برند دیگه های یکیه.تفاوت اصلیه یه کارت مثلا گیگابایت با همون مدل رفنرنس فقط تو کولینگشه که مثلا گیگا میاد windforce3 رو میزاره رو کارتش که کولینگ بهتری داری،درنتیجه فرکانسو میبره بالاتر.تا وقتی کارتت خنک کار میکنه و artifact نداری نگران استرس هم نباش.نکته دیگه اینکه تو گیمینگ فرکانس کارت ملاک نیست.به ازای 200mhz اور شاید پنج شیش فرم بیشتر بگیری ،چیزی که مهمهcuda core تو انویدیا یا stream processor تو ای ام دیه.البته فاکتورای دیگم مهمه ها ولی این فاکتورایی که گفتم با تعداد هسته ها نسبت دارن.مثلن کارتی نیست که 2000 هسته کودا داشته باشه ولی 128bit باشه.
کارت غیر رفرنس بگیر حالشو ببر فقط کارتی بگیر که هیت پایپ بیشتری داشته باشه و ترجیحا هوای گرمو به بیرون کیس منتقل کنه به جای داخل کیس(اصطلاحاblower باشه)
mehrad.s (30-06-15)
کارت رفنس با کارت های غیر رفرنس فقط در قسمت کولینگ نیست که تفاوت دارند . بلکه کیفیت قطعات روی برد هم با مدل رفرنس متفاوت است . انویدیا فقط طراح برد هست . مرحله تولید در شرکای تجاری این شرکت انجام میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrad.s برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا G1 Gtx980 تو کیس X2 جا میشه ؟ X2 تا 305 رو ساپورت میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
طول این کارت 312mm میباشد .به احتمال زیاد مشکلی نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrad.s برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی بهتره از کیس x3 viper استفاده کنید .
mehrad.s (30-06-15)
|
اه -_- پس جا نمیشه که :| کیسش تا 305 رو جا میکنه پس باید به ناچار Strix بخرم طول اون چقدره ؟
شما بهتره کیس رو اگر خریداری نکردید . کیس رو با مدل x3 عوض کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrad.s برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
strix حدود 29 سانت هست .
متاسفانه خریداری شده ( به صورت خورد خورد دارم قطعاتو میخرم ) طول استریکس رو نمیدونید ؟
جواب دادم . 29 سانت . پست ها رو با دقت بخونید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrad.s برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (30-06-15), mehrad.s (30-06-15)
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks