سلام
مي خواستم ببينم اين پورت HDMI در كارت گرافيك ها به چه دردي ميخوره
ميشه مانيتوري كه پورت HDMI داره رو به اين روش به كامپيوتر وصل كرد؟
يا كاربردش يه چيز ديگست؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
مي خواستم ببينم اين پورت HDMI در كارت گرافيك ها به چه دردي ميخوره
ميشه مانيتوري كه پورت HDMI داره رو به اين روش به كامپيوتر وصل كرد؟
يا كاربردش يه چيز ديگست؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط a.tayebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HDMI هم یه پورت مثل DVi یا D-sub هستش با این تفاوت که کیفیت داده های خروجی در بالاترین حد ممکن هستش به اصطلاح همون DIGITAL ! و خروجی صدا رو هم میتونید داشته باشید مثلاً روی تلویزیونهایی که ورودی HDMI دارن .
كابل HDMI تو جعبه مانيتور ها هست يا بايد جدا خريداري بشه
مثلا مانيتور lg w22 رو من مي تونم با كابل hdmi به كارت گرافيكم وصل كنم؟
كارت گرافيكو خروجي hdmi داره
مانیوتر شما دقیقاً مدلش چیه ؟ 22w؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط a.tayebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این کابل رو هم از بیرون میتونید تهیه کنید . مانیتورهایی که تا الان من باز کردم کابل آنالوگ D-sub ( و یا همراه با تبدیل DVi ) داخلش بوده .
یه کابل HDMI تهیه کنید و به راحتی از بالاترین کیفیت ممکنه استفاده کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط a.tayebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks