دوست من اینجا رو ببینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط zeilo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.pcnetwork.ir/showthread.php/22168-PhysX
کاربر شهرسختافزار
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوست من اینجا رو ببینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط zeilo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.pcnetwork.ir/showthread.php/22168-PhysX
کاربر شهرسختافزار
منظور من بيشتر استفاده از دو كارت كه يكي پردازش فيزيك رو انجام بده بود
از شما دوستان با تجربه مي خوام كه من رو ياري كنيد تا اين كار رو انجام بدم
كارت فعلي من يك HD 5750 از XFX است و جاي يك كارت ديگه هم دارم
هم اكنون نياز مند ياري شما هستم
ripek (24-06-10)
دوست عزیز برای اینکار شما نیاز به یک هک دارید که هر از چند گاهی NVIDIA یک کار میکنه که غیر فعال بشه.
و همچنین نیاز به یک کارت از شرکت NVIDIA دارید که قابلیت physX را داشته باشه. ( در حال حاضر یک GTX240
برای اینکار مناسب هست)
کارت اصلیتان را توی PCIEx X16 شماره 1 میگذارید و کارت دیگه را توی اسلات دیگه قرار میدید.
الان درایور کارت اصلی را نصب میکند سپس اون هک را هم نصب میکنید و بعد از ان درایور کارت NVIDIA که قرار است
PhysX را اجرا کنه نصب میکنید.
اکنون وارد NVIDIA Control Panel شده واز قسمت 3D Settings -> Set physX configuration اون کارت را میگید که PhysX
را اجرا کنه
در ضمن توجه کنید که شما حتما ویندوز 7 ویا XP داشته باشید تا بتوانید دوتا کارت را کنارهم توی سیستم بگزارید و ویندوز
ویستا از عهده این امر بر نمیاید
اون هک هم میشه از اینجا داونلود کرد
http://www.ngohq.com/graphic-cards/1...d-v1-03-a.html
عضو VIP شهرسختافزار
JEskandari اینطور مطرح کردن :
دوست عزیز برای اینکار شما نیاز به یک هک دارید که هر از چند گاهی NVIDIA یک کار میکنه که غیر فعال بشه.
و همچنین نیاز به یک کارت از شرکت NVIDIA دارید که قابلیت physX را داشته باشه. ( در حال حاضر یک GTX240
برای اینکار مناسب هست)
حالا یه سئوال :
کارت اصلی این کاربر ATI)HD5750) هست و قابلیت فیزیک روی کارت های انویدیاست ، و شما میگین که نیاز به هک هست ، دو کارت NVDIA و ATI نمی تونن کنار هم بشینن این هک به همین خاطره یا که چی ؟ یا که چون قرار نیست نه از SLI استفاده کنیم نه از cross ، می تونیم از جفتشون روی یک برد استفاده کنیم ؟ آیا برد توانایی ساپورتش رو داره ؟
آخرین ویرایش توسط mehrdad_ab در تاریخ 24-06-10 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
سوال بجایی بود tab عزیز
میشه یکی جواب بده
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدنگاه کنید اصولا توی ویندوز ویستا شما به هیچ وجه نمیتوانید دوتا کارت ATI و NVIDIA را کنار هم بگذارید چه با هک و یا بی هکبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط zeilo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی ویندوز 7 و XP شما میتوانید دوکارت دو شرکت مختلف را کنار هم نصب کنید و نیازی هم به هک ندارید ولی در حال حاضر تنها کاربردی که برای این عمل
وجود دارد بکاربردن در مادر بردهایی با چیپ هیدرا هست که بشه این کارتها با هم کار کنند.
تا چند وقت پیش شما میتونستید دو کارت توی سیستم بگذارید ویکیش کار PhysX انجام بده در حالیکه کارت ATI گرافیک اصلی سیستم باشه اما به دلایلی
شرکت NVIDIA این امکان را غیر فعال کرد و اعلام کرد از این به بعد اگر درایور NVIDIA کارت ATI را در سیستم تشخیص دهد جلوی اجرای PhysX روی کارت
گرافیک گرفته میشود . اینجاست که اون هک به کار میاد اون هک باعث میشه که درایور NVIDIA اون کارت اصلی را به عنوان کارت ATI نشناسه و لذا اجازه
انجام محاسبان PhysX را روی کارت NVIDIA بدهد.
البته NVIDIA در آپدیتهای درایورش هر از چند گاهی اقدام به غیر فعال کردن این هک میکند بنابراین شما باید همیشه سعی کنید از آخرین ورژن این هک
استفاده کنید که اگر اشتباه نکنم در حال حاضر ورژن 1.03 است که با تمام درایورهای 19x.xx شرکت NVIDIA سازگار است ولی با درایورهای 25x.xx سازگار
نیست.
Hamid2547 (25-06-10), mehrdad_ab (25-06-10), mohammad1985 (25-06-10), ripek (24-06-10), Saeed-Milan (24-06-10), vandelin (24-06-10), zeilo (28-06-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks