Amd
Nvidia
سلام به دوستان انجمن .
قصد دارم براتون یک نظر سنجی عالی بذارم و از شما بخوام که در اون شرکت کنید .
در کل کارت گرافیک های nvidia را بیشتر میپسندید یا amd ؟
خوشحال میشم یک دلیل منطقی بیاورید .
امید وارم از این نظر سنجی استقبال کنید .
این نظر سنجی محدودیت زمانی ندارد .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
خودم به انویدیا رای دادم چون در کل بهتره مثلا با 760 یا 770 و 780 که خیلی عالینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جواب من هیچ کدام هست ! به نظرم این نظرسنجی و بحث زکل درست نیست .
توی هر رنجی، توی هر زمانی و بسته به کاربری متفاوت برندی مدل های مناسب تری داره . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
*MoJtAbA* (14-02-14), 7970 (14-02-14), alksdj (14-02-14), AMD>INTEL (15-02-14), D J V A H I D (14-02-14), Mehdi_Full (16-02-14), SOHR@B (16-02-14), viper95 (15-02-14)
فقط و فقط AMD
تکنولوژی و البته طراحی کارتاش بالاتره و اصلا قیافه کارتاش حس بهتری به آدم میده
Eeny, meeny, miny, moe ,Catch a tiger by the toe. If he hollers, let it go. Eeny, meeny, miny, moe
حرف شما کاملا صحیح برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما ار دقت کنید من به عمد از واژه " در کل " استفاده کردم .
شکی نیست که از طرفی با قیمت زیر 800 هزار تومن برنده 100% شرکت amd هست با مدل هایی مانند 260x و 270x و 250x . اما در بودجه حدود 900 هزار تومن تا 2 میلیون وجود مدل هایی مانند msi nvidia 760gtx hawk و gigabyte wind force gtx 770 nvidia برتری را از آن nvidia میکند .
از دوستان میخواهم که در کل مقایسه کنند , یعنی دقیقا مانند کفه ترازو نکات + و - هر برند را در نظر بگیرند و به صورت کلی به یک گزینه رای بدهند .
ممنون از همه ی شما .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD for mining برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
Shahryar (15-02-14)
|
سلام
اگه مسئله ی قیمت و بذارم کنار 100 در 100 NVIDIA در این مورد شک نکنید .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جدای بحث قیمت ؛ بنده AMD رو بیشتر دوست دارم
البته میخوام اینسری برای بار دوم یه انویدیا بگیرم بعد از مدتها یه تست بزنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درود
هیچوقت amd به nvidia نمیرسه!!!
همین تکنولوژی phisix می ارزه به کل سابقه amd!!!!
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks