می شه تلویزیون رو به کامپیوتر وصل کرد بعد برنامه های در حال پخش رو ضبط کرد؟
چون کیفیت هیچ قطعهای مثل تلویزیون نمی شه.
می شه تلویزیون رو به کامپیوتر وصل کرد بعد برنامه های در حال پخش رو ضبط کرد؟
چون کیفیت هیچ قطعهای مثل تلویزیون نمی شه.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
من خودم با کارت تی وی Kworld + یک عدد آنتن برقی گردان مارک سیماران به قیمت 22 کیفیتی فراتر از TV میگیرم ... آیینه دیدی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sardarn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تازه شبکه لبنان هم میگیره ...
حالا کسی چنین روشی بلده؟
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
کدوم روش؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sardarn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه منظورتون ضبط تلویزیون با استفاده از کامپیوتر با وصل ککردن تی بی به پی سی باشه فک نکنم چنین چیزی باشه
اگه منظورتون وصل کردن تی وی به پی سی طوری که تصویر در تی وی به جای مانیتور نشون بده بله روشش رو میدونم اگه خواستید بگید توضیح بدم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظورم روش اول بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا نمی شه کاریش کرد؟
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این روشی که میگی چیه؟ منظورم نمایش تصویر پی سی توی تلوزیون هست.
در موردش توضیح میدی؟
|
|
این روش یعنی استفاده ی تلویزیون به جای مانیتور البته بعد از وصل کردن به کامپیوتر یک تنظیماتی هم داره که اگه مشکلی بود بگید توضیح بدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Cyberhero برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ممنون, ولی من فکر می کردم برای گرافیک هایی که خروجی تلوزیون ندارند روشی دارید, چون کارت گرافیک من خروجی vga داره و گفتم شاید ترفندی چیزی برای گرفتن خروجی تلوزیون از روی vga داشته باشید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks