منبع؟ضمنا قیمت GTX 280 به 200 دلار کاهش پیدا کرده .
...........
منبع؟ضمنا قیمت GTX 280 به 200 دلار کاهش پیدا کرده .
...........
PCminister (22-07-08)
|
|
من قبول ندارم که انودیا کم آورده دلیل:
انودیا مدت زیادی بود که برنده بازار بود در سری 8000 و مدتی 9000 و چون ATI توانایی رقابت در این مدت رو با انودیا نداشت به خاطر همین انودیا تغییرات کلی تو تکنولوژی ساختش نداد ولی الان هیچی رو از دست نداده میتونه با تغییرات تکنولوژی دوباره بازار رو در دست بگیرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن همیشه این دو شرکت رقابت خیلی نزدیکی داشتن 6 ماه انودیا کارت برتر داشت 6 ماه ATI پس این قدر بزرگش نکنین که کم آورده!
آخرین ویرایش توسط Âli rângêr در تاریخ 21-07-08 انجام شده است
:My Nickname®ângê®
Overclocker (05-08-08)
کاربر شهرسختافزار
من این موضوع را قبول ندارم که در ATI در مقابل سری های 8000 و بخصوص 9000 ضعیف تر عمل کرده استبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Â L I برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چرا قبول نداری?؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید این که واضح و مبرهنه! اینو همه قبول دارن که در مدت عرضه 8000 و مقداری هم 9000 انودیا برنده بود و ATI فقط با کم کردن قیمت ها تونست بازار کارت های ضعیف رو یه کم در دست بگیرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط red_waves برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
:My Nickname®ângê®
کاربر شهرسختافزار
بهترین مزیت یک تکنولوژی ارزان بودن آن هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Â L I برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک سوال دارم الان چرا کسی به دنبال پردازنده های SPARC و یا PPC نمیره ؟
و یا اینکه چرا رو مادربرد ها از تکنولوژی ATA بجای SCSI استفاده می کنند در صورتی که می دانیم SAS خیلی قویتر از SATA هستش ؟
کاربر شهرسختافزار
شما پاسخ سوال من را بدهید بعد من قبول می کنم که عنوان تاپیک باید بر عکس باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Stream برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر کنم فراموش کرده ایم که اگر ATI نبود تو خواب هم نمی تونستم یک گرافیک HiEnd را با قیمت 300 و حتی پایینتر تصور کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط red_waves برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همین که ATI با قیمت های خودش NVIDIA را درمانده کرده کافی هستش ( تازه بدون در نظر گرفتن مقایسه بین CrossFire و SLI و پشتیبانی Intel از CrossFire در چیپست های خودش)
جهش ATI بعد از متصل شدن به AMD قابل چشم پوشی نیست
|
|
SSA Super V.I.P
بابا منبع رو خدا وکیلی چند بار بدم ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Stream برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان یه کم دقت کنید .
دیروز هم توی سایت Tomshardware یه بنر بود که نوشته بود GTX 280 و قیمت رو زده بود 199.9$ .
موفق باشید .
البته اون لینکی که دادم و مال WinBeta هست ، متن داخلش با موضوعش نمیخونه و از WinBeta بعیده !
دوستان مطمئن باشید NVIDIA ساکت نخواهد نشست .
آخرین ویرایش توسط sAsAn.K در تاریخ 22-07-08 انجام شده است
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks