نخستین رونمایی از HD 5870 X2 توسط AMD
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کارت مجهز به یک کانکتور 8 پین و یک کانکتور 6 پین PCI-E برای تغذیه بهینه کارت هست و قیمت پیش خرید این کارت با برند CLUB 3d در سایتهای فروش آنلاین اروپایی 677 یورو ظاهرا هست
بزودی فروش کارتهای سری 5870 و 5870 ایکس 2 در سایت پی سی مکس
MicroSystem (22-10-09)
سلام
دوستان تفاوت این مدل ها در چیست؟
همشون 5770 هستند ولی هر کدم برای یک شرکت هست!
در عمل چه فرقی با هم دارند؟
XFX - ATI RADEON EAH5770 - 1GB
GIGABYTE - ATI RADEON HD 5770 - 1GB
SAPPHIRE HD 5770 1GB
ASUS - ATI RADEON EAH5770 - 1GB
برای خرید یک گرافیک با قدرت بالا چه چیزی ملاک هست؟
Memory Bus و Memory Type کدام یک ملاک هستند؟
برای من وضوح بالا و ساپورت کامل اچ دی و اجرای بازی ها به بهترین نحو
مانیتورینگ همزمان چند پخش کننده مثل تلویزیون و 3 تا ال سی دی دیگه به چی بستگی داره؟(به گرافیک یا ال سی دی یا به نرم افزار!)
با تشکر
شیر کن تا شیر ببینی!
واقعا نپرسیدن عیب نیست ندونستن عیبه
پس عادت کنیم که عادت نکنیم(فکر هم بکنیم)
MicroSystem (18-02-10), ripek (18-02-10)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط esyoo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدهيچ فرقي ندارند هر كدوم ارزونتر بود بخرسلام
دوستان تفاوت این مدل ها در چیست؟
همشون 5770 هستند ولی هر کدم برای یک شرکت هست!
در عمل چه فرقی با هم دارند؟
XFX - ATI RADEON EAH5770 - 1GB
GIGABYTE - ATI RADEON HD 5770 - 1GB
SAPPHIRE HD 5770 1GB
ASUS - ATI RADEON EAH5770 - 1GB
او ل معماري هستهبرای خرید یک گرافیک با قدرت بالا چه چیزی ملاک هست؟
Memory Bus و Memory Type کدام یک ملاک هستند؟
دوم فركانس هسته
سوم فركانس و بيت ريت رم
چهارم ميزان رم
اگه بخواي همه بازيها رو به نحو احسنت بازي كني بهتره 5850 بخريبرای من وضوح بالا و ساپورت کامل اچ دی و اجرای بازی ها به بهترین نحو
به گرافيك بستگي داره سري 5000 تا 6 تا مانيتور ساپورت ميكنه. نرم افزار خاصي لازم نيست همون كاتاليزور ATI كافيهمانیتورینگ همزمان چند پخش کننده مثل تلویزیون و 3 تا ال سی دی دیگه به چی بستگی داره؟(به گرافیک یا ال سی دی یا به نرم افزار!)
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط esyoo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون ۴ گرافیک از نوع رفرنس هستند و هیچ تفاوتی در عملکرد ندارند
در مورد وضوح بالا و ساپورت کامل hd تقریبا همه گرافیمهای موجود این دو توانائی رو دارند ولی در مورد بازی در full hd بنظرم گرافیک زیر 5850 نمیتونه با این رزولیشن و دیتیل بالا به نرمی جوابگو باشه
esyoo (19-02-10), MicroSystem (18-02-10), ripek (19-02-10)
با تشکر از شما
فرض کنید ما یک ال سی دی 46 داریم آیا میتونیم با این سری از این کارت ها این ال سی دی رو به 6 قسمت تقسیم کنیم و داخل هر قسمت یک نفر برای خودش بازی کنه؟(فرض کنید بازی کربن رو روی سیستم نصب کردیم و 6 دسته به اون وصل کردیم و به ال سی دی متصل کنیم و هر 6 نفر می خوان روی این ال سی دی بازی کنند)
شیر کن تا شیر ببینی!
MicroSystem (19-02-10), ripek (19-02-10)
ببین این امکان که میخوای رو کارت بهت نمیده بلکه اون بازی باید بهت بده ( یا اون برنامه )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط esyoo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یا سئوالت رو بد پرسیدی یا منظورت رو متوجه نشدم
esyoo (19-02-10), Jagvar (19-02-10), MicroSystem (19-02-10)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون نیما جان
منظورم رو درست متوجه شدی .پس من باید دنبال بازی باشم که این قابلیت رو داشته باشه(اصطلاح این قابلیت چی هست؟ و چه بازی هایی این امکان رو دارند؟)
در عکس زیر یک کارت گرافیک داره 3 تا خروجی به 3ال سی دی میده؟!(یا اینکه این فقط یک تبلیغ یا معرفی هست؟)(اینجا معرفی شده)
شیر کن تا شیر ببینی!
فرض کنید داخل یک سازمان 2 تا تلویزیون و 2 تا مانیتور داریم من هم یک نگهبان هستم و باید همه این ها(2 تا تلویزیون دارم و 2 تا مانیتور) رو به طور همزمان کنترل کنم. یعنی توی اتاق نگهبانی روی ال سی دی خودم هر 4 تا رو همزمان داشته باشم.یعنی در واقع ال سی دی خودم به 4 قسمت تقسیم بشهبه گرافيك بستگي داره سري 5000 تا 6 تا مانيتور ساپورت ميكنه. نرم افزار خاصي لازم نيست همون كاتاليزور ATI كافيه
شیر کن تا شیر ببینی!
خواهش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط esyoo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این امکان ( ۳ مونیتور ) بر روی کارتهای گرافیک سری 5xxx ati وجود داره فقط این تبدیل که تو تصویر آخرت هست رو نتونستم گیر بیارم برای همین ۲ مونیتور رو بیشتر نتونستم تست بزنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخر سئوال پیچوندنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط esyoo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون ۲ تا تلوزیون و ۲ تا مونیتور تصویرشون از یه جائی تامین میشه ، اگر فرض کنیم ۴ تا کیس دارند تصویر اونها رو میفرسند باید اون چهار تا کیس رو با کیس نگهبانی شبکه کنی بعد به برنامه مثل اسوکول نت روشون اجرا کنی که تصویر اون ۴ تا کیس رو روی مونیتور نگهبانی نمایش بده
ولی اگر قراره تصاویر رو کیس نگهبانی ایجاد کنه و روی ۲ تا تلویزیون و ۳ تا ال سی دی بندازه نیاز به ۲ کارت ( مثلا 5750 ) داری که از خروجیاش استفاده کنی
سئوالت هنوز خیلی گنگه اگر از توضیحات بالا چیزی دستگیرت شد که هیچ وگرنه واضح توضیح بده چی به چیه تا بشه صحبت کرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
esyoo (19-02-10)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks