بهتر نیست یک کم سطح صحبت رو بیارید پایین تر تا کسانی مثل من متوجه بشن و بتونن بخونن موضوع ها رو؟!؟
عضو VIP شهرسختافزار
بهتر نیست یک کم سطح صحبت رو بیارید پایین تر تا کسانی مثل من متوجه بشن و بتونن بخونن موضوع ها رو؟!؟
آخرین ویرایش توسط Moein در تاریخ 29-06-09 انجام شده است
New Season
|
|
کاربر شهرسختافزار
توی undercover بیشتر از 1680*1050 کارت گرافیک شما جواب نمی دهد.
ضمنا هارد شما 2 یا 8 مگ بافره است نه 32 مگابایت بافر !!!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط masterpc در تاریخ 28-06-09 انجام شده است
ripek (06-02-10)
دمای سی پی یو 52 درجه و دمای گرافیک 71 درجه است بایوس هم دیفالتهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن آقای (masterpc) شما چه جوری می فهمید بافر HDD چنده در ضمن مگه خیلی مهمه!!!!!!!!!!!!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
कभी हार
ببین عزیز من با تمام صحبت های شما موافقم اما اون خطی که Bold کرده بودم به نظرم باید جایگزین خط آخر پست بالا بشه چون الان کاربری که میخونه فکر میکنه که به خاطر وجود GART اختلاف کارایی بین System Memory و Video Memory نداریم در حالی که همون طوری هم که خودت گفتی در پست قبل این اختلاف وجود داره همین .
اما در مورد TLB یا Translation lookaside buffer یا به عبارت ملموس ترaddress translation cache که در عملکرد GART نقش داره . در واقع GART یک سیستم مدیریت حافظه هست که به ترجمه آدرس های واقعی و مجازی کمک میکنه و TLB بخش از Cache هست که در ترجمه آدرس ها نقش داره . GART باعث میشه که کار در TLB بیشتر بشه و باعث Miss Rate بیشتر میشه . وقتی که Miss Rate یا نرخ خطا زیاد بشه توی TLB عملی با نام Trash انجام میشه که زمان زیادی را صرف رفع کردن خطا ها میکنه و همچنین باعث Trash شدن Virtual Memory هم میشه . که این زمان ها باعث کاهش کارایی سیستم میشه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بحث در مورد TLB بیشترش از موضوع Shared Memory vs Dedicated Memory دور میشه به نظرم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
CROSSHAIR (29-06-09), Mahdi_Moosavi (29-06-09), vandelin (29-06-09)
دوستان واقعا از پست های جالبتون متشکرم بگی نگی یه چیزای فهمیدم ولی می خواستم ببینم در نهایت جواب سوال دوم و سومم دقیقا چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
محمد آقا. من مشکل شما رو روي يک سيستمي که بستم داشتم. رمهاي Patriot که داراي HeatSink قرمز رنگ هستند و به 64Bit معروفند روي اکثر سيستمها باعث اختلالهايي نظير همين مشکلي که شما داريد(CPU Usage بيخود بالا ميره و ...) مي شوند. براي بار سوم تاکيد مي کنم سيستمتون رو با رمهاي معمولي جنس خوب امتحان کنيد. مثلا Corsair 2*1GB DDR2/BUS 800 CL5 DHX انتخاب خوبيه. احتمال خيلي زياد مشکلتون حل ميشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammadkalantar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohammadkalantar (30-06-09), ripek (06-02-10)
|
|
آقا مهدی من توی سایت رسمی Patriot گشت میزدم نه رمی با نام Blood Iron هست نه رمی مثل این Heatsink آبی ها.؟! (SE)رم های با سینک قرمز ار سری Blood Iron هستند و دارای چیپ های نیمه حرفه ای هستند . به صورتی که حتی با ولتاژ های زیر 2v به راحتی تا 1000Mhz اورکلاک می شن .
در واقع تفاوتشون در نوع و کیفیت Memory Chip های به کار رفته درشون هست ، نه Memory Bus .
البته رم هایی با تایمینگ 5-5-5-12 / 1.9V / 800MHZ هستند ولی Blood Iron نیست!
همین Blood Iron هارو هم تا 1070MHZ با ولتاژ 2.0 اورکلاک پایدار کردم. فقط tRas از 12 رفت رو 15 .
آخرین ویرایش توسط .D3VIL. در تاریخ 30-06-09 انجام شده است
Always Fly Up To 6GHZ
PhenomII X4 955 Black Edition : 7020 MHZ
PhenomII X4 965 Black Edition : 6863 MHZ
PhenomII X6 1090T Black Edition : 6720 MHZ
Intel i7 980 Extreme Edition : 6600 MHZ
PhenomII X2 555 Black Edition : 6510 MHZ
AthlonII X2 440 : 6450 MHZ
PhenomII X2 550 Black Edition : 6195 MHZ
ShahrSakhtAfzar OverClocking Team
Mahdi_Moosavi (30-06-09), mohammadkalantar (01-07-09), ripek (06-02-10), vandelin (30-06-09)
عضو VIP شهرسختافزار
در مورد مدل Blood Iron حق با شماست . این رم فقط به سفارش گروه مهندسی فرآیند توسط کمپانی Patriot تولید میشه . اینجا می تونید مشخصاتش رو ملاحضه کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arman.n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشخصات رم های Value با سینک آبی رنگ رو هم می تونید در این لینک مشاهده کنید .
.
.
....
......
.D3VIL. (01-07-09), MARINE (30-06-09), mohammadkalantar (01-07-09), ripek (06-02-10), vandelin (30-06-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks