برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehrdad.A 88 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ips رنگ های دقیقی داره و زاویه دید وسیع. توی پنل TN شما یکم سرت رو این ور اون ور کنی رنگ ها تغییر می کننبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehrdad.A 88 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کلا خیلی ها اعتقاد دارن که وقتی مانیتور 60 هرتز باشه، 5 میلی ثانیه کافیه اما اگه مانیتور 120 هرتز باشه 5 میلی ثانیه باعث می شه در بازی هایی با صجنه های شلوغ مثل crysis ، صحنه تار بشه
ولی از اونجایی که شما گیمر حرفه ای نیستی به نظر من مانیتور ips و 5 میلی ثانیه خیلی بهتر از TN یک میلی ثانیه است. مانیتور هم باید بین 22 تا 24 اینچ باشه
حالا به سایت زیر برو و میزان تاری رو روی حالت های مختلف بررسی کن
مثلا speed رو بزار روی 120 پیکسل در هر ثانیه تا 3840 و ufo حداقل 2 باشه فرقی بین 30 و 60 وجود نداره خداقل برای من که مانیتور 5 میلی ثانیه و ips دارم. تو نشون دادن فرق داره اما مانیتور من از پس 60 فریم هم به خوبی بر میاد و هیچگونه تاری در تصویر نمی بینم حتی موقعی که تعداد پیکسل ها رو بالا می برم و سرعت در نهایت خودش قرار داره
لینک
Bookmarks