سلام ..
بر خلاف نظر دوستان من در مورد اینکه بصورت " درصدی " در مورد قطعات نظر بدیم موافق نیستم.
زمانی که شما بازی می کنید عوامل متعددی روی بازی شما تاثیر می گذاره. بطور خلاصه :
1. نوع تنظیمات بازی
2. نوع رزولوشن
3. نوع تنظیمات داخل Control Center کارت
و عوامل سخت افزاری مثل :
1. کارت گرافیک
2. رم کارت گرافیک
3. پردازنده ( تاثیر فرکانس بر fps که خیلی جاها نادیده گرفته میشه )
4. حافظه سیستم
بر اساس این 7 مورد , و در مجموع باید بگم که تاثیر هر قطعه در شرایط خاص مشخص میشه.
بعنوان مثال :
- شما یک کارت 4870 X2 داری و تنظیمات بازی در حدی است که کارت براحتی جواب میده.
اما یه پردازنده درب داغون داری که مانع بالارفتن fps میشه. اینجه پردازنده میشه گلوگاه.
- حالت برعکسش هم هست ممکنه کارت بشه گلوگاه.
- حالت دیگه ای هم می تونه باشه . برای مثال شما روی بازی کرایسیس ( با فرض اینکه کارت و پردازنده ات بسیار قدرتمند هستن ) اینقدر تنظیمات رو می بری بالا که از بازی لذت ببری اونوقت یک گیگ یا حتی 2 گیگ رم می گذاری روی سیستم که باز fps افت می کنه.
می بینی که سه قطعه پردازنده و کارت گرافیک و رم تاثیر بسیار اساسی دارن روی بازی ( البته با توجه به اون سه عامل اول ) و هر کدومشون می تونن به میزان مساوی ( به قول دوستان با درصدی برابر ) روی بازی و افت fps تاثیر داشته باشن.
اینجا عوامل دیگه ای هم می تونه تاثیر گذار باشه مثل سیستم عامل ( با توجه به نوع DirectX ) بنابراین باید انتظر خودت رو از بازی ببینی . مثلا یکی مثل من براش فرقی نمی کنه توی ویستا بازی کنه یا XP با رزولوشن 1024 در 768 بازی کنه یا 1600 در 1200 و ... پس برای من یه سیستم معمولی رو به بالا هم کافیه.
انتظار شما می تونه متفاوت باشه و در نتیجه محصول متفاوتی هم داشته باشه .
موفق باشی ..

Bookmarks