شما کار به ظاهرش نداشته باش چیپست یا همون GPU رو بچسب ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوستان .
عکس کارت گرافیکی ام را برایتان می گذارم ببینید آیا این مدل 5770 که گیگابایت ارائه داده تقلبیست !؟ چون از نظر شکل ظاهری بیشتر شبیه 5750 است تا 5770 !!!!!!
ضمنا ً هر جا هم که می خوام در ویندوز مدل گرافیک را ببینم می نویسد سری 5700 که باز هم نمی شود حدس زد که آیا این مدل 5770 است با 5750 !
به عکس زیر توجه بفرمایید :
http://up.iranblog.com/5/1261277738.jpg
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
شما کار به ظاهرش نداشته باش چیپست یا همون GPU رو بچسب ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alireza_asol (19-12-09), molana (19-12-09), ripek (19-12-09)
خوب اینی که گفتی یعنی چه !!! ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از کجا باید بفهمم چیپستم 5770 هستش !؟
در ضمن من در اینترنت و حتی خود سایت گیگابایت هم که رفتم 5770 را با این شکل که من دارم ندیدم !!!
phenom II (19-12-09)
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط molana برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبابا خیلی سادست ... با برنامه GPU-Z به راحتی میشه فهمید ...
دانلود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alireza_asol (19-12-09), molana (19-12-09)
گارانتی آواژنگه ؟ از کجا تهیه کردید ؟
alireza_asol (19-12-09), molana (19-12-09)
عضو VIP شهرسختافزار
پس این چیه ؟! خودشه دیگه ... توی خود سایت ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alireza_asol (19-12-09), AMD>INTEL (19-12-09), reza76622201 (19-12-09), ripek (19-12-09)
|
|
درسته خودشه
molana (19-12-09)
کاربر شهرسختافزار
اگر با گارانتي آواژنگ ارائه شده باشه حتما اصله. در غير اينصورت دقيق نميشه تعيين کرد و فقط از روي ظاهر ميشه نظر نسبي داد.
molana (19-12-09)
بله آواژنگه از بازار ایران خریدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخیش خدا رفتگانت رو بیامرزه خیالم رو راحت کردی !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی آخه اکثر 5770ها مدلشون اینشکلی نیست آیا مزیت یا عیب خاصی وجود داره !؟
alireza_asol (19-12-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks