من خودم هم دیروز توی بازار بودم پرسیدم چون برای یکی از دوستام می خواستم بخرم والا 20000 برگ اشتباه نزدم چون توی کاغذی که مشخصات پرینتر رو زده بود دیدم و خودم هم تعجب کردم ولی چون 4 تا تونر مجزا داشت و زده بود با پوشش 25% من خیلی تو بطن قضیه نرفتم چون گفتم شاید این عدد بالا به خاطر 25% پوشش توی پست قبلیم هم گفتم این عدد می تونه فقط ادعای این شرکت باشه به هر حال دیروز که بازار بودم برای چاپ با صرفه تر پیشنهاد یک مدل از اپسون رو دادند که جوهر افشان بود 6 تا کارتریج می خورد و با وصل کردن یه مدار مجزا روش از گارنتی خارج می شد اما در عوض می شد به راحتی هر وقت جوهرش در حال تمام شدن بود داخل تانک ها جوهر ریخت فروشنده مدعی بود با 18 هزا تومان جوهر 400 ورق چاپ می کنه و می گفت اکثر عکاس ها و کسانی که برای چاپ لیبل روی DVD و روی کاغذ رو دارند این کار رو می کنند . ظاهرا یک مدل از اپسون و یک مدل از HP این کار رو می تونند بکنند قیمت خود پرینتر حدود 150 و قیمت قطعه ای که روش نصب میشه 50 هزار تومان بود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks