من جای شما باشم چند کاره نمی گیرم یک پرینتر لیزری رنگی سامسونگ CPL350 که امروز قیمت کردم 170 هزار تومان قطعا به صرفه است چون هم کار پرنتر سیاه سفید رو براتون می کنه ( 4 تا تونر سوا داره و می تونین وقتی تونر رنگ مشکی تمام شد به تنهایی عوض کنین ) هم یه پرینتر عالی برای چاپ رنگی نمودار و غیره است و برای چاپ عکس هم کیفیتی در حد کیفیت عکس فیلم های DVD که تو سطح شهر می فروشن حتما دیدن همچین کیفیتی رو بهتون میده با هر تونر 20000 تا ورق با سطح پوشش 25٪ چاپ میکنه و هر سری تونرش120 هزار تومان که تقریبا هزینه هر چاپ رو 6 تومان میشه و اگر 20000 تای مورد ادای خود شرکت رو قبول نکنیم 10000 ورق فرض کنیم باز هزینه چاپ 12 تومان میشه چاپ رنگی که قطعا خیلی بصرفه تر از جوهر افشان ( البته کیفیت چاپ عکس اون رو نداره ) بهتون توصیه می کنم حتمی ببیند این مدل رو.
برای اسکنر هم که خوب 70 هزار تومان می تونین یک اسکنر canon مثل canoescan lide 100 با Optical: 2400 dpi x 4800 dp تهیه کنین یا شاید حتی با این قیمت اسکنر بهتری هم بتونی تهیه کنین خیلی وقت قیمت اسکنر ندارم اما بازم دیدن پرینتر سامسونگ رو بهتون توصیه می کنم .

Bookmarks