مسلما جنس بهتر با قیمت های خیلی بالاتر هم داریم ؛چیزی که خودم استفاده می کنم (و معمولا مراکز شارژ و سرویس از این نوع پودرهای معمولی استفاده میکنند )پودر 1 کیلویی اکتیو لیزر هست که یونیورسال بوده و به همه نوع پرینتر HP می خوره ، البته همون رو هم بعضی ها تا 50 تومن می فروشن ، ولی پودرهای 100 و 150 گرمی مسلما گرونتر در میاد و از 5000 شروع میشه به بالا .(معمولا نوع تونر خیلی رو چاپ تاثیر نداره و نوع کارتریج و قطعات اون هستند که رو کیفیت تاثیر زیادی می زارن)
قطعاتی که معمولا زیاد تعویض میشن :
درام : لوله ای معمولا سبز رنگ (در بعضی پرینتر های کنون مشکی ) است که بسته به کیفیتش بعد از چند بار شارژ کردن باید عوض بشه ، (با سرچ کلمه درام شکل اون رو می تونید ببینید)(قیمت 6 تومن به بالا (تا 1 میلیون هم داریم !؟))
قطعه دوم میل فوم هست که کمتر از درام مستهلک میشه و یک لوله پلاستیکی است که وظیفه تمیز کردن درام رو داره (قیمت 4 تومن به بالا)
قطعه سوم مگنت هست که میله ای آهن ربایی بوده و معمولا استهلاکش کمتر هست (4 تومن به بالا)
قطعه چهارم بلید یا قطعه تمیز کننده درام هست که قطعه ای فلزی است و زیر درام نصب میشه (4 تومن به بالا)
قطعات دیگر که کمتر مورد تعویض و سرویس قرار می گیرند و زیاد مهم نیستند !
(تعویض قطعه رو نمیشه گفت دقیقا بعد از چند تا پرینت یا شارژ باید انجام داد چون که بسته به نوع کارکرد شما داره ، مثلا شما اگر با پرینتر مدلی که گفتید یکجا بخواهید 500 تا پرینت بگیرید مسلما دستگاهتون اینقدر داغ میکنه که خیلی از قطعاتش آسیب می بینند )
******************************************تعداد پرینت : بسته به نوع پرینتر فرق می کنه مثلا مدلهای 2055 و 2035 در هر بار شارژ کامل حداقل 2500 تا می زنن ولی مدلهای کوچکتر ممکنه 1000 تا یا بیشتر بزنند ولی من پرینتر لیزری ندیدم که کمتر از 1000 تا بزنه مگه درست شارژش نکنند (جوهر افشان فرق میکنه) ، البته در کارتریج نو به ویژه نوع اصلی معمولا چند صد تا بیشتر میزنه .
*****************************دوست عزیز در هر صورت اگه مشهد تشریف دارید می تونم فروشگاه های معتبر زیادی برای خرید و مشاوره قطعات و مواد مصرفی به شما معرفی کنم (این هم یکی از فاکتور های خرید بنده که قیمت تونر شارژ یک کیلویی رو 32 حساب کرده نه بیشتر )
Untitled-1.jpg

Bookmarks