دوست عزیز من نظرم اینه که پرینتر HP LaserJet Pro P1102W رو بخری چون من، همین رو قبلا خریدم و بسیار راضی هستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AtrafNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اولش 250 تا حدودا پرینت نکرد چون مثل اینکه استاتر بود ولی بردم شارژ 12 تومن گرفت و گفت بین 700 تا 1000 صفحه استاندارد می زنه فقط کمرنگ تر از اولش می زنه ولی چون پایان نامه نیست که بخوام آخر کیفیت باشه از کیفیتش به نسبت قیمت راضی هستم
فقط من این رو خریدم 300 هزار و شاید 3 هفته پیش برای یکی از بچه ها نگاه کردم دیدم نوشته 400 هزار و الان که رفتم نگاه کردم دیدم نوشته 500 هزار
همون طور که می دونی آمریکا دوباره ایران رو تحریم کرده و چون HP آمریکاییه الان دزد های بازار این بهونه رو آوردن که چون آمریکا، ایران رو تحریم کرده پس دیگه این محصول وارد نمی شه پس تقاضا به نسبت عرضه بیشتر می شه و به همین خاطر این قیمت رو در نظر گرفتن و هر چیز که کلا آمریکاییه مثل هارد وسترن مثلا
در حالی که ما اصلا قبل از تحریم هم به طور مستقیم از آمریکا جنس وارد نمی کردیم الان هم هر چقدر بخوان می تونن از این پرینتر وارد کنن
بعد اینکه تابستون هم هست قیمت ها بالا رفته تا یک حدودی
پس اصلا ارزش خرید نداره و من جای شما باشم فعلا دست نگه میدارم تا قیمت ها یه تکونی بخوره
اگه بخوام برای اون 500 بدی پرینتر HP Printer LaserJet Pro M201DW رو بخر که هم کارتریجش بزرگتره و بعد از شارژ تعداد بیشتری چاپ می کنه و هم چاپ دو طرفه داره

Bookmarks