سلام بچه ها .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت پرینتر رنگی توی بازار الان چنده؟
مرسی...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام بچه ها .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت پرینتر رنگی توی بازار الان چنده؟
مرسی...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
دوست عزیز چه مارکی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pooyi_khafan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای چه کاری میخواهید استفاده کنید ؟
جوهر افشان میخوای یا لیزری ؟
از پرینتر چه انتظاری دارید ؟
این ها رو جواب بده تا بگم
مارکش هر چی باشه مثلا HP .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عکس می خوام چاپ کنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جوهر افشان. چون لیزری خیلی گرونتره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کیفیت چاپش خوب باشه و دوام بیاره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب ببین عزیز از نظر کیفیت عکس و ... کانن اول هست
شما حالا بگو چقدر میخوای خرج کنی
تهرانی یا ...
اینها رو جواب بده تا بهتر بشه راهنماییت کرد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
pooyi_khafan (18-09-08)
تا 100 تومن (اصلا می شه خرید؟)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه بنده شهرستانم : سمنان.
به نظر من شما یک سه کاره بخرید بهتره این اونهم قیمتش از 85 تا 280 متغییر هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pooyi_khafan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سری MP220 از کانن با قیمتی نزدیک به 100 هزارتومان بهترین انتخاب برای شماست
pooyi_khafan (18-09-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
حالا غیر از سوال ایشون، یک پرینتر سیاه سفید لیزری برای کارهای خونگی، چی پیشنهاد میکنید و اگه براتون مقدور بود قیمتش رو هم لطف کنید...
بسیار متشکرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Musketeer™ Pro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خودم بعد از کلی تحقیقات واسه مصرف خونگی زیر 100 تومن یه دونه 1640 سامسونگ خریدم که هم واقعا زیباست ( بدنه مشکی براق) و ضد خش... امکانات اون نیز در آدرس زیر قابل مشاهده هستش
قیمت : 82
http://www.digikala.com/Reviews/Prin...PR-Sam-ML-1640
ضمنا هر گونه سوال دیگری ازش داشتی ما در خدمتیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Labyrinth (18-09-08), Musketeer™ Pro (18-09-08)
کاربر شهرسختافزار
ببخشید قربان بنده هم یک پستی اون بالا دادم... من یه پرینتر سیاه سفید لیزری قصد دارم بخرم که زود زرتش غم سوز نشه!! مثلا ممکنه من تو یروز بخوام 500 صفحه پرینت بگیرم ولی تا یک ماه کلا ده صفحه هم پرینت نگیرم!! شما چی به من پیشنهاد میکنید؟
با تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی باید یه کارتریج نو خرید؟
قیمت دقیقش رو می دونی؟
به Musketeer™ Pro هم جواب بده .
آخرین ویرایش توسط pooyi_khafan در تاریخ 18-09-08 انجام شده است
Musketeer™ Pro (18-09-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks