من دیروز اینو خریدم hp 1536dnf بدک نیست
کاربر شهرسختافزار
با سلام خدمت دوستان عزیز
یه پرینتر چند کاره میخواستم واسه مغازه بگیرم (خدمات کامپیوتری) البته یه پرینتر 1102 اچ پی هم دارم
از دستگاه چند کاره فقط واسه اسکن و مخصوصا کپی میخوام استفاده کنم لطف کنین راهنمایی کنین تا سقف ۷۰۰ تومن میتونم چی بگیرم
با تشکر
کاربر شهرسختافزار
من دیروز اینو خریدم hp 1536dnf بدک نیست
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black co برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر منظورتون چند کاره تک رنگ لیزریه پیشنهاد میکنم یدونه اسکنر بگیرید که کلید copy داشته باشه
با نصب نرم افزار و تنظیم آن با زدن یک کلید پرینتر 1102 تون پرینت میگیره
اینجوری هم هزینه کمتری پرداخت میکنید و هم اسکنر جای کمتری نسبت به چند کاره میگیره
*MoJtAbA* (02-09-14), hamed 111 (02-09-14), Morteza.m1371 (02-09-14), Reza Eshraghi (02-09-14), Rezasam1 (02-09-14), SOHR@B (02-09-14), علی حسنی (02-09-14)
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز یه چند مدل میتونی معرفی کنی
*MoJtAbA* (02-09-14), black co (02-09-14), hamed 111 (02-09-14), Morteza.m1371 (02-09-14)
کاربر شهرسختافزار
من هم همین مدل رو دارم... شما هم وقتی باهاش کپی میگیری کمی کج میزنه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر فعال انجمن پرینتر و ماشین اداری
معمولا مدلهای hp از بقیه بهتر هستند چرا که هم کیفیت اونها بهتره و هم هزینه مصرفی خیلی کمتره (شامل تونر ، درام و . . . ) ولی در بین مدلهای سامسونگ، کنون و . . . هم مدلهای خوب پیدا میشه . شما ترجیها یه مدل hp بردارید مثل همون که دوستان معرفی کردند یا
مدل HP M 1212
کاربر شهرسختافزار
ن عالیه خیلی دستگاه تمیزومرتبی هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lovely12 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
lovely12 (06-09-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks