توی دیجی کالا که RTX 3060 تقریبا 17 میلیون و RTX 2060 تقریبا 14 میلیونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از این قابلیتی که شما بودید من تعجب کردم که چطوری می شه توی ویندوز به پردازنده بگیم 6 هسته P غیر فعال باشن و فقط هسته های E کار بکنن. خیلی حالت جالبیه.
جالب تر اینه اگه بشه به پردازنده بگیم تمام کارها توی ویندوز با هسته های E انجام بشه و فقط وقتی این 6 تا برنامه در حال رندر و کار هستن هم هسته های P هم هسته های E با هم وارد عمل بشن. این دیگه بهترینه ولی من باز نمی دونم چطوری می شه اینکارو انجام داد
چون توی خبر شهر سخت افزار اومده 7800X دارای 8 هسته 5 گیگاهرتز بدون اورکلاکه برای همین خیلی مشتاق شدم. فقط نمی دونم اختلاف X670 و B650 چقدره و اگه اختلافشون مثل Z690 و B660 باشه همون X670 به صرفه تره چون خیلی ویژگی های بیشتری داره
استاد الان شما قیمت پردازنده های 12500 و 12600 می دونی توی کف بازار چنده چون سیستم نیازم و به خاطر سیستم ضعیف برنامه نویسی سی شارپ رو کلا کنار گذاشتم چون نمی تونم Visual Studio 2022 رو نصب کنم چون یک دقیقه می کشه بالا بیاد.
12400 هم هست ولی فرکانس پایش ضعیفه.
شما خودتون می دونید چقدر برای من داشتن هیت سینک روی درگاه M.2 مهمه ولی یکی از دوستان توی تلگرام پیشنهاد کرد یک مادربرد بگیر ارزون قیمت که حداقل 3 تا درگاه M.2 بدون هیت سینک داشته باشه و در عوض 3 تا اس اس دی m.2 هیت سبنک دار بگیر. اینم پیشنهاد خوبی بود ولی مثلا ASUS PRIME H610M-A D4 فقط دو درگاه m.2 داره
البته بازار اشفته شده دوباره مثلا اون اس اس دی که به من پیشنهاد دادید 2300 بود الان نگاه کردم شده 3100 به جای اینکه قیمت ها پایین تر بیاد هی بالاتر میره. امید منم توافق با آمریکا بود که قیمت ها پایین بیاد
Bookmarks